Drie woonstijlen een bank

Vandaag heb ik een verrassing voor je. Een interieurverrassing, welteverstaan. Met bank Ibi als basis presenteer ik je in deze blog een interieur in vintage stijl, een woonkamer met een industrieel karakter en een geheel in Scandinavische stijl. Enjoy!

Woonstijl 1: Vintage

De woonstijl vintage kenmerkt zich door het combineren van retro-elementen uit verschillende periodes, van de jaren vijftig tot de jaren tachtig. Een karakteristieke stijl met warme houtsoorten, diepe kleurtinten en eigenzinnige accenten.

Bank Ibi is in de vintage woonstijl gecombineerd met bijzettafels in een donkere kleurtint. De koperen accenten van de hanglampen en de vazen passen goed bij het bruine leer van de bank. Een vintage interieur wordt persoonlijk door de mix van oude en nieuwe items. Maak je interieur compleet met het neerzetten van een kastje van oma of de retro radio van je oom.

Woonstijl 2: Industrieel

Kleur de grote lijnen van je interieur in met industriële elementen, zoals robuuste materialen en stoere details. Zo creëer je een interieur met een warme en sfeervolle uitstraling, waar je in stijl van kunt genieten!

Bank Ibi is in de industriële stijl gecombineerd met metaal, wat je ziet in de bijzettafels, de lamp en het wandbord. De leren bekleding van de bank zorgt voor een fijn contrast met het metaal. Een industrieel interieur krijgt een rauw randje door het hergebruiken van oude bouwmaterialen. Tip: laat een deel van een bakstenen muur zichtbaar of bekleed een wand met sloophout.

Woonstijl 3: Scandinavisch

Een lichte basis met pastelkleurige accenten geeft je interieur een Scandinavische sfeer. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door een witte basis met natuurlijke materialen en af en toe een industrieel accent.

Bank Ibi is in de Scandinavische stijl gecombineerd met bijzettafels van vtwonen, een zachte schapenvacht, metalen lamp en een stoere stoere draadmand. Met elementen in blank hout en een licht vloerkleed ontstaat een geheel in lichte kleurtinten met een rustige uitstraling. Zorg voor een opgeruimde woonkamer, zodat je heerlijk kunt ontspannen als je ’s avonds op de bank zit.