DESIGN BANKEN: ONTDEK MONTEL

Montèl staat bekend als de grootste zitbankenspecialist van Nederland. Tijd om de collectie in te duiken en te kijken naar wat de design banken van Montèl zo bijzonder maakt. Ben jij ook benieuwd naar de signatuur van Montèl? Lees dan snel verder.

Design banken: de hoekbanken van Montèl

De hoekbank is al jaren niet meer weg te denken uit het moderne woonkamer interieur. In de collectie van het merk Montèl vind je dan ook verschillende design hoekbanken, zodat jij van je woonkamer een ruimte met een bijzondere uitstraling maakt. Bij Montèl kun je een hoekbank helemaal zelf samenstellen. Houd jij van een actieve zit of lig je liever languit op de bank? Ben je een fan van de uitstraling van een stoere leersoort of kies je voor zachte stof als bekleding? Ook in kleur is alles mogelijk, zodat ieder detail van jouw hoekbank past bij jouw woonstijl.

Design banken: de zitbanken van Montèl

Van een Montèl zitbank heb je jarenlang plezier in je interieur. De eerste keuze die je maakt als je bij de Montèl afdeling aan het shoppen bent: kies je voor een 2-zits of 3-zits bank? Als je een grote woonkamer hebt, kun je ook twee banken bij elkaar zetten voor het creëren van een gezellige zithoek. Welke Montèl bank je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een exclusieve look met een vleugje chic. Laat je verrassen door de keuze uit verschillende design zitbanken op onze Montèl afdeling in Poortvliet. Ontdek de voordelen van winkelen bij de woonboulevard!

Design banken: creëer je eigen Montèl bank

Montèl geeft je stof tot nadenken met de royale keuze in bekleding en kleur voor jouw nieuwe zitbank. Heb je eenmaal besloten welk design jouw favoriet is, dan is het tijd voor het kiezen van de extra opties van de bank. Creëer jij een Montèl design bank met een verstelbare rugleuning, gepersonaliseerde zithoogte of nét wat andere pootjes dan normaal? Kleur je leven met jouw eigen Montèl design! De woonexperts van Montèl helpen je graag tijdens een personal shopping sessie bij het samenstellen van je eigen Montèl bank.