Verlichting speelt een grote rol bij het creëren van jouw thuis. Ik denk bij mijn eigen interieur al snel aan de grote lampen, zoals de hanglamp boven de eettafel en de vloerlamp naast de bank. Daarbij vergeet ik de sfeermaker voor de woonkamer en slaapkamer: de tafellamp! Met zijn compacte formaat past de tafellamp zeker in mijn interieur en daarom ga ik in deze blog met jou op ontdekkingstocht. Welke soorten en stijlen tafellampen zijn er? En bij welke merken kan ik terecht voor de leukste lampen?

 

Tafellampen van het merk Zuiver

De ontwerpen van het merk Zuiver herken je aan hun moderne uitstraling. De tafellampen van Zuiver hebben een stoer randje en zijn daarmee erg leuk voor het nachtkastje in de slaapkamer. Een lamp met elementen van beton of metaal staat prachtig op het dressoir in de woonkamer. Geef je interieur een exclusieve uitstraling door het combineren van verschillende lampen uit de Zuiver collectie.

taffellamp verlichting blog

Stoere tafellampen van Feelings

Ken jij de collectie van Feelings al? Het merk biedt een verrassende kijk op wonen en dat zie je terug in de stoere tafellampen. Trendy lampen van zwart metaal, tafellampen met koperen details of elementen van hout. Selecteer jouw favoriet voor de bijzettafel in de woonkamer of kies voor een originele touch aan je interieur en zet de tafellamp neer op de grond.

Klassiekers uit de EGLO collectie

Voor een interieur in klassieke stijl is een EGLO lamp de perfecte match. De tafellampen van EGLO zijn er in klassiek metaal met matglazen kap, in metalen voet met lampenkap of in een opvallende combinatie van materialen, zoals een lampvoet van rotan of een lampenkap van kraaltjes. Een EGLO lamp zet je neer op het tv-dressoir of op de boekenplank in de woonkamer voor een fijne sfeerverlichting.Mijn nieuwe favorieten: de lampen in de Zuiver collectie. Modern, stoer en in lichte kleurtinten. Ben je benieuwd welke tafellamp past in jouw interieur? Kom dan zeker langs bij Woonboulevard Poortvliet. Onze woonexperts helpen je graag met het uitzoeken van een lamp, die bij jou past!