BETER SLAPEN MET HET SHAPE MATRAS

Matrassen zijn erin allerlei soorten en maten. Daarom is het ook zo lastig kiezen als je een nieuw matras gaat kopen. Dat ga ik met deze blog iets makkelijker maken. Ik vertel je precies waar je op moet letten als je naar onze showroom komt voor het uitzoeken van een nieuw matras. En ik laat je zien waarom één van de Shape matrassen uit onze collectie altijd een goede keuze is. Lees je mee?

1 | MATRAS ZOEKEN: WAAR LET JE OP

Als eerste is het handig om een idee te hebben over het soort matras dat je zoekt. Een matras met vering of een matras met vulling van schuim zijn beide goede keuzes, maar liggen heel anders. Ook is het goed om te bedenken wat je maximaal wilt uitgeven aan een matras. Zo kunnen onze adviseurs je meteen laten zien uit welke matrassen je kunt kiezen.

Waarom kiezen voor het Shape matras? Deze matras is er als matras met pocketvering en als matras met schuim. Zo vind je in de Shape serie zeker een matras die bij je past. En nu schaf je een Shape matras aan met extra voordeel: je krijgt 50% korting op de pocket matrassen uit de collectie. | MATRAS TESTEN: NIET VERGETEN

Lig je écht lekker? Een matras testen is niet iets wat je iedere dag doet en het voelt toch een beetje raar om in een winkel lekker op bed te gaan liggen. Toch is het belangrijk om minstens 10 minuten op een matras te liggen om te weten of deze echt bij je slaapwensen past. Ook is het goed om na te gaan of een matras in zacht of stevig comfort je lichaam de beste ondersteuning geeft. Goed om te weten: de Shape matrassen zijn er in diverse soorten ligcomfort. Er is dus altijd een passende matras voor jou bij!

3 | MATRAS KOPEN: TIPS VAN DE EXPERT

De beste tip die ik je kan geven, is: zorg goed voor je matras. Keer het matras regelmatig om, zo geef je hem een langere levensduur. Ook is het heel belangrijk om het juiste bedtextiel aan te schaffen. Bescherm je matras met een passende molton en maak het plaatje compleet met een katoenen hoeslaken.

shape matrassen

Conclusie: kom zeker eens langs in Poortvliet om het Shape matras te proberen. Door de ruime keuze binnen deze collectie matrassen zit jouw slaapmatch er zeker tussen. Mijn collega’s en ik helpen je graag om de juiste keuze te maken!