Auping Nights, Better Days

Heb jij al kennisgemaakt met de Koninklijke Auping? Dit 100% Nederlandse merk is één van de bekendste op de beddenmarkt. En met zijn vorstelijke designs één van mijn favorieten. Ieder merk bij de slaapafdeling van de woonboulevard heeft zo zijn charme, maar Auping steelt steeds opnieuw mijn hart. Daarom kies ik deze week dit prachtige designlabel om je wat meer over te vertellen!

Auping = nummer 1

Eigentijds, kwaliteit en karakter, dat zijn allemaal termen die passen bij de collectie van Auping. Waarom? De bedden van Auping zijn echte klassiekers, die passen in iedere slaapkamer. Of je nu kiest voor een Auping Auronde in neutraal wit of de Auping Essential in de kleur rusty red, met bijpassende accessoires weet je zeker dat je slaapkamer bij je past. En je slaapt lekkerder dan ooit tevoren!

Auping = het geheim

Het geheim van Auping zit ‘m in de laagjes. In de matrassen wordt gebruik gemaakt van DPPS veren, een technische term, die je meteen weer mag vergeten. Maar waar deze veren voor zorgen, dat is wel van belang! In combinatie met de comfortlagen in je matras zorgen de veren ervoor, dat je gemakkelijk om kunt draaien tijdens je slaap. En dat met de beste ondersteuning, zoals Auping belooft.

Auping = jouw slaapliefde

Fris en uitgerust opstaan, dat willen we allemaal. En dat wordt mogelijk gemaakt door Auping! En Auping heeft nog iets leuks: een limited edition bedtextiel, ontworpen door textieldesigner Mae Engelgeer. Deze collectie is modern, afgewerkt met grafische prints met zachte tinten en zwart-wit als contrast. Zo krijgt elk Auping design een extra luxe uitstraling. Precies wat bij jou en je slaapkamer past!

Ben je benieuwd geworden naar de voordelen van Auping? Dan nodig ik je van harte uit om een bezoek te brengen aan Woonboulevard Poortvliet. Mijn collega’s en ik staan altijd voor je klaar om je van een persoonlijk en passend slaapadvies te voorzien.