Auping met het perfecte matras voor jouw lichaam

Je kent het gevoel wel. Je wordt ’s ochtends wakker en je hebt last van je rug, van je nek en van je heupen. Je hele lichaam kraakt na een nacht slapen. Dat kan zijn van de work-out van gisteravond, maar dat kan ook zijn door het matras wat je hebt. Wist je dat je ’s ochtends langer bent dan ’s avonds? Dat komt omdat jouw tussenwervelschijven vloeistof verliest gedurende de dag en het weer aanwint door een goede nachtrust. Een goed passend bed kan er dus voor zorgen dat jij niet krimpt. Met het Auping bodytype-matras zal je nooit meer slecht wakker worden. Begin de dag goed met een matras wat volledig op jouw lichaam is afgesteld. Waarom je moet wakker worden op het Auping bodytype-matras leggen we hieronder uit.

Het matras voor jou alleen!

Een matras kiezen kan een flink gedoe wezen. Welke past nou bij mij en mijn interieur? Dan is er ook nog de vraag of dit matras wel goed voor je is en of het je helpt met je nachtrust. Met het bodytype bed van Auping vind jij altijd het bed wat volledig bij jou past. Dit onderbed wordt naadloos op je lichaam afgesteld zodat jij altijd uitgerust wakker wordt. Zo wordt het afgesteld op jouw bodytype, jouw favoriete soort bed en welke hardheid je wilt in je matras. Hierin zijn welgeteld 36 combinaties mogelijk. Daartussen zit jouw ideale matras gegarandeerd.

Welk bodytype heb ik?

Ieder mens is uniek en dat is ook in zijn slaapgedrag zo. Daarom moet een matras aansluiten bij jouw lichaamsbouw. Daarvoor heeft Auping de vier bodytypes ontworpen: X, A, Y en I. Hierin wordt gekeken naar breedte van schouders, taille en heupen. Heb je een X-lichaam, dan zijn je schouders en heupen breder dan je taille. Hierbij wordt dan de nadruk gelegd op zachtheid bij de schouders en de heupen. Bij een A-bodytype heb je bredere heupen dan je taille en schouders. Hierbij past een matras wat zachter is bij jouw heupen perfect. Heeft jouw lichaam een Y-vorm dan zijn je schouders breder dan de rest van je lichaam. In dit bed ligt de schouderzone wat dieper zodat je heerlijk kan wegzakken in het matras. Tenslotte is er ook nog bodytype I, wat je hebt als je heupen, taille en schouders ongeveer even breed zijn. Hierbij is de zachtheid evenredig verdeelt zodat jij in een mooie, natuurlijke en comfortabele rusthouding komt. Door deze types is er altijd een matras wat aansluit op jouw lichaamsvorm.

Kies uit de 3E’s

Auping heeft voor de bodytypes verschillende matrassen. Daarvoor zijn de 3E’s: Evolve, Elysium en Elite matrassen.

Evolve: Evolve is een volledig circulair matras zonder schuim en lijm. Dat is buitenom goed voor het milieu ook nog eens goed voor je nachtrust. Bovendien is de Evolve een heerlijk bed voor de slapers die het snel warm hebben. Dat komt door de stof polyester en de Vent-tex® comfort laag – wat zorgt voor goede ventilatie en is goed tegen vochtverlies. Een ideaal bed voor de kalme slaper.

Elysium: De Elysium is een circulair matras wat jou het gevoel geeft alsof je omarmt wordt. Dat komt door zijn vele miniveertjes – ook wel de Harmony-pocs® laag – die bovendien goed ventileren door de Vent-tex® laag zonder schuim of latex. Een heerlijk matras in vele verschillende varianten. De perfecte match voor de onrustigere slaper.

Elite: Voor een bed waar je heerlijk in weg wilt zakken is de Elite de ideale match. Dat komt door de duurzame latex laag die veerkrachtig en heerlijk zacht is, Talalay Origins®. Voor extra zachtheid in jouw bed is er bovendien nog een extra Welcompadd® wat uit zachte ruitvormige kussentjes bestaat. Voor de het royale gevoel is dit het ideale bed.

Wat de matrassen alle drie gemeen hebben is dat de bovenste laag van het matras afritsbaar is en wasbaar is op 60 graden (Ja, 60 graden!). Ze hebben alle drie de ventilerende functie tegen vocht. Bovendien zijn ze allen antiallergisch en antibacterieel, perfect voor mensen met allergieën. Kies uit de drie matrassen de variant die het beste bij jouw past.

Welke hardheid voor mijn matras?

Hardheid is altijd een heikel punt. Dit ligt namelijk aan je lengte en gewicht. Als jouw hardheid niet goed is zal je nachtrust verslechteren. Dit is te verdelen in soft, medium en firm. Hiervoor is er op de Auping website een diagram die aanduidt welke hardheid het beste voor jou is. Zo hebben de lange lichte mensen sneller een soft matras en de wat kleinere forsere mensen sneller een firm matras. Vind de hardheid of zachtheid die perfect bij jou lichaamstype past en stel jouw Auping bed samen.

De Auping combinatie

Je hebt jouw perfecte bodytype-matras samengesteld, maar dan ben je nog niet klaar. Kies voor het volledige Auping-pakket met de verstelbare spiralenbodem van Auping. Zo lig jij altijd in de juiste houding. Lig nog comfortabeler met de hoofdkussens van de firma en zorg voor de ideale slaaphouding. Laat je omarmen door jouw bed en ook door het dekbed van Auping. Jij zal altijd ultiem comfort hebben met de Auping combinatie.

Slaapadvies over Auping bij Woonboulevard Poortvliet

We snappen dat het heel lastig is om uit deze keuzes nou toch de passende te vinden. Kom dan langs bij Woonboulevard Poortvliet waar onze experts met alle plezier vertellen hoe jij tot het ideale matras komt. Zo is de nummer 1 van de Auping Academy geëngageerd met de woonboulevard. Zij zullen je ondersteunen in het proces en ervoor zorgen dat jij op het juiste matras elke dag uitgerust wakker wordt. De bodytype-matrassen zijn ook bij Woonboulevard Poortvliet verkrijgbaar. Kom dan langs in onze showroom, ga naar de Auping afdeling en ervaar zelf dat het bodytype-matras perfect op jouw lichaam aansluit. Daar staan onze slaapadviseurs voor je klaar om jou te helpen. Kies voor een extra goede nachtrust met slaapadvies van onze deskundige adviseurs. Bekijk ook de Auping-shop in de ‘Lekker Slapen’-weken waar jij persoonlijk geholpen zal worden. Tot ziens in Poortvliet!