De industriële woonstijl heeft de laatste jaren een plaats veroverd in de slaapkamer. En ik ben fan! In deze blog geef ik je tips voor het creëren van een industrieel slaapkamerinterieur. Ben jij benieuwd hoe je slaapkamer omgetoverd kan worden tot een geheel met een stoere look? Lees dan snel verder.

1 | Industriële woonstijl: boxspring of ledikant

Geef je slaapkamer een industriële uitstraling door het combineren van verschillende materialen. Het maakt niet uit of je een houten bed of stoffen boxspring hebt, tegen een achtergrond van stoer behang met baksteenprint ziet elk slaapmeubel er stijlvol uit. Tip: een dekbedovertrek met een warme uitstraling maakt het verschil.

industriele slaapkamer woonboulevard poortvliet

2 | Industriële kleuren: okergeel en mosgroen

Bij het stoere hout en metaal van de industriële stijl passen diepe kleurtinten, zoals okergeel en mosgroen. Houd jij meer van een lichte slaapkamer? Ook dat past binnen de industriële stijl. Zorg dan voor witte muren, een lichte vloer en geef de stoere touch in de materialen. Denk aan zwart metalen fotolijstjes en lampen of een leren fauteuil.

3 | Industriële accessoires: nachtkastjes en lampen

De styling van je slaapkamer maakt het plaatje compleet. Mijn tip: de accessoires uit de By Boo collectie! Keuze genoeg in de collectie: van een stoere metalen kruk als nachtkastje en een stoere lamp boven je bed tot een vloerkleed en sierkussen in warme kleuren. Meer items zien? Ik heb een aantal leuke meubels en accessoires met industriële uitstraling voor je verzameld.

Ben jij klaar voor een verandering in je interieur en weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak met één van onze woon- of slaapexperts. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droominterieur. Plan een afspraak in voor een vrijblijvend interieuradvies via 0166 619100 of door het invullen van het online formulier.