3 X JE BED ANDERS OPMAKEN

Het voorjaar is nu echt van start! In het weekend is het tijd voor terrasjes en lange wandelingen in de zon. En ’s avonds? Dan duik je snel je fris opgemaakte bed in. Wissel af en toe de manier van opmaken van je bed. Daarmee geef je jouw slaapkamer meteen een heel andere uitstraling. Helemaal perfect bij het wisselen van de seizoenen.

1 | Strak & Scandinavian

Een slaapkamer met Scandinavische look houdt een moderne uitstraling als je het bed strak opmaakt. Hoe? Heel simpel: stop het dekbed aan beide zijden in je bed. Wil je wat extra’s door het toevoegen van een aantal kussens? Stapel deze dan recht op elkaar. Een plaid over het voeteneinde? Stop deze dan ook strak in.

<p>

 

2 | Nonchalant & Knus

Van welke woonstijl je ook houdt, deze manier van opmaken past in iedere slaapkamer. Drapeer je dekbed, een aantal kussens en plaids nonchalant over je bed. Zo creëer je een knusse sfeer in de ruimte. Wil je het wat spannender maken? Combineer dan verschillende kleuren en prints met elkaar.

3 | Bijzonder & Boho

Bij de bohemian stijl zijn kleuren en prints essentieel. Ook dan kun je kiezen voor een rustig geheel door een dekbedovertrek met opvallend dessin. Of je pakt helemaal uit met een stapel sierkussens op je bed en een stoer nachtkastje van gerecycled hout naast het hoofdeinde. Voor een bijzonder chic resultaat.

Welk van de drie is jouw favoriet? Ik kies voor de Scandinavische look, omdat ik de mix van veel wit met grijs, gecombineerd met hout, heel sfeervol en rustgevend vind. En met de toevoeging van een aantal groene planten is het plaatje compleet.

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om de sfeer in de slaapkamer te veranderen. Welke methode past bij jou? Daar ben ik erg benieuwd naar! En als je slaapkamer toe is aan een make-over en je komt er zelf niet uit, dan zie ik je graag terug op de afdeling slapen voor een persoonlijk advies.

</p