3 X VOORDELEN VAN DE VERSTELBARE BOXSPRING

Wanneer je klaar bent om je slaapkamer opnieuw in te richten, is een bed of boxspring een belangrijke aanschaf. Het eerste punt op mijn lijstje bij het aanschaffen van een nieuw slaapmeubel is slaapcomfort. Op een goede tweede plaats staat uitstraling, want het oog wil ook wat.Een boxspring is dan een logische keuze, want die kun je volledig zelf samenstellen. Ik vertel je graag de voordelen van een elektrische boxspring, zelf wil ik niet meer zonder!

1 | Verstelbare boxspring; ideaal bij rugklachten

Een verstelbare boxspring heeft veel voordelen en is zeker een goede keuze als je snel last hebt van je rug. Door het voeteneind van een boxspring iets omhoog te zetten, wordt de spanning op de spieren van de onderrug en wervels minder. Dat betekent beter slapen en daardoor ook vaker uitgerust wakker worden.

boxspring online kopen woonboulevard poortvliet

2 | Persoonlijk comfort van een verstelbare boxspring

Ideaal bij een elektrisch verstelbare boxspring: de bodems kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld. Wil jij televisie kijken en gaat je partner al slapen? Geen probleem met de verstelbare boxsprings uit onze collectie. Ook kies je bij een boxspring voor individueel comfort, dus je kunt op de boxspring twee verschillende matrassen en toppers combineren.

3 | Boxsprings voor een extra stijlvolle slaapkamer

Het creëren van een totaalplaatje, dat is mijn favoriete aspect van de verstelbare boxspring. Na het kiezen van een slaapcomfort is het tijd om het uiterlijk van de boxspring samen te stellen. Kies een hoofdbord, bekleding, kleur en pootjes voor de boxspring van je keuze. Zo ontstaat een luxe slaapomgeving, waar je optimaal kunt genieten van je nachtrust.

Speciaal voor jou heb ik de 5 topmerken van verstelbare boxsprings op een rijtje gezet:

Uiteraard helpen de experts bij Slaapwereld XXL je graag met het samenstellen van een boxspring, die bij jou past. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om een passend slaapadvies te geven!