• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zoocchini

Met de producten van Zoocchini creëer je een veilige en comfortabele omgeving voor je baby, peuter of kleuter. En dat is precies wat je zoekt! De badcapes van Zoocchini dragen de kenmerkende stijl van het designlabel en laten de liefde voor natuur, dieren en kleur zien waar Zoocchini voor staat. De ontwerpen benadrukken de schoonheid in ieder individu, want iedereen mag er zijn. Deze positieve vibe maakt de producten van Zoocchini nog leuker!

Zoocchini on the go

Elk product uit de collectie van Zoocchini is gemaakt met de veiligheid van je kind voorop. Daarom zijn de badcapes vrij van BPA, lood en ftalaten. Met een strenge kwaliteitscontrole kun je er zeker van zijn dat Zoocchini deze belofte waarmaakt. En dit brengt je aandacht naar de kleurrijke badcapes uit de Zoocchini collectie! Elk item verbeeldt een ander dier en in de serie zijn zowel dieren van de kinderboerderij als dieren uit de dierentuin te vinden. Zo is er voor de baby’s keuze uit Henry the Hippo, Pinky the Piglet en Puddles the Duck. Voor de wat oudere kinderen zijn er leuke designs met namen als Franny the Flamingo, Sherman the Shark en Devin the Dinosaur. En door de namen te laten beginnen met dezelfde letter als het dier dat ze uitbeelden, worden de badcapes extra leuk!

De Zoocchini badcape

De warme omhelzing van een Zoocchini badcape veroverde de harten van veel ouders en kinderen. Het model voor baby’s is geschikt vanaf de geboorte totdat je kind ongeveer 18 maanden oud is en de grotere capes zijn bedoeld voor kinderen ouder dan twee jaar. De Zoocchini baby badcapes zijn gemaakt van heerlijk zacht en absorberend materiaal, dat je kleine heerlijk warm en droog houdt na een bad of een uurtje babyzwemmen in het zwembad. En zo wordt het in bad gaan iedere dag een leuk avontuur! De Zoocchini badcapes voor de wat oudere kinderen zijn gemaakt van 100% zachte katoen plush en voorzien van unieke details, zoals hangoren, klauwen of een staart. Zo komt het favoriete dier van je kind tot leven in de badcape van Zoocchini! Met aandacht voor zelfs de kleinste details is Zoocchini favoriet bij ouders en kinderen van over de hele wereld en de Zoocchini karakters worden onderdeel van de leefwereld van je kleine!