50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Hoofdbanner Zomers WoongelukHoofdbanner Zomers Woongeluk

Zomers woongeluk

Profiteer van zomers voordeel!

De temperatuur wordt hoger en de zon komt steeds meer door. Dat is het ideale moment om jouw huis in te richten voor de zomer. Ontdek dan jouw zomers woongeluk bij Woonboulevard Poortvliet! Jij haalt de zomer in huis en in jouw tuin met een van de vele acties. Haal jouw woongeluk dan bij een van de 500+ topmerken tijdens de merkenactie. Geniet van de luxe en ontdek jouw zomers woongeluk in de designactie. Bovendien zijn de meubels in de actie ‘snel in huis’ direct leverbaar! Geniet nog meer van de zon met wel 15% korting op tuinmeubelen. Ook kun jij hulp krijgen bij het realiseren van jouw zomers woongeluk door gratis slaap- en interieuradvies aan te vragen. Zo haal jij de zomer in huis met Woonboulevard Poortvliet. Kom langs in onze XXL-showroom en profiteer binnen en buiten van zomers voordeel!Laat je gratis adviseren!

Mix & Match +500 merken onder één dak


Meer woon- & slaapinspiratie

Benieuwd naar de populairste trends, de nieuwste collectie & tips om je interieur helemaal naar jouw smaak te maken? Laat je dan inspireren door onze folders, collectieboeken, blogs, woontrends & nog veel meer!


Profiteer van zomerse voordeel!

De temperatuur stijgt en de zon laat zich steeds vaker zien. Het perfecte moment om jouw huis en tuin zomerproof te maken! Bij Woonboulevard Poortvliet vind je alles wat je nodig hebt om jouw zomers woongeluk te realiseren. Profiteer van onze merkenactie met 500+ topmerken en ontdek jouw zomers woongeluk in de designactie. Geniet van luxe en comfort en weet dat alle meubels in de ‘snel in huis’-actie direct leverbaar zijn!

 

Alles voor jouw tuin!

Maak jouw tuin helemaal klaar voor de zon met wel 15% korting op tuinmeubelen. En laat je adviseren tijdens ons gratis slaap- en interieuradvies om jouw zomers woongeluk compleet te maken. Kom langs in onze XXL-showroom en profiteer voor zowel binnen als buiten van zomers voordeel. Wacht niet langer en haal de zomer in huis!