/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Xooon Workshop | Style je woonkamer

Xooon workshop

Een nieuw jaar een nieuw interieur! Wil je de woonkamer een update geven, helemaal naar de trends van nu? Geef je dan nu op voor de workshop van Xooon op zaterdag 29 november 2014. Tijdens de workshop ‘Style je woonkamer’ krijg je, onder leiding van een professionele styliste van Xooon, alle Tips & Tricks voor een mooi gestylde woonkamer. Om daarna thuis mee aan de slag te gaan voor jou eigen droom interieur. Zo ga je fijn het nieuwe jaar in met een prachtig interieur.

Aanmelden

Er worden zaterdag 29 november 2014 2 workshops gegeven, om 11 uur en om 13.30. Tijdens de workshops is er plaats voor 12 personen per workshop. Dus wacht niet te lang en geef je nu op. De workshop is gratis en geheel vrijblijvend.

Room for living

Xooon is een totaal concept voor de woonkamer met trendy, opvallende en eigenzinnige meubelen. Met een collectie die regelmatig wordt vernieuwd is het een collectie die in speelt op de nieuwste trends en kleuren; betaalbaar design voor de zelfbewuste en jong voelende consument. De uitgebreide collectie bestaat uit prachtige basisstukken voor ieder interieur, die je naar hartenlust kunt combineren en variëren voor jouw droom interieur.