50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

SEPTEMBER: Geef kleur aan je interieur!

 

Het is weer september en de zomer loopt ten einde. Toch houd ik graag het zomergevoel nog wat langer vast door te kiezen voor kleur in mijn huis. De keuze voor opvallende kleuren is best wel spannend, maar op een subtiele manier een kleur integreren in je interieur geeft écht sfeer. In combinatie met mijn voorliefde voor retro elementen, komt het perfect tot zijn recht.

 

Het toevoegen van kussens aan je interieur is de meest handige manier om kleur in je interieur te brengen. Je kan eenvoudig wisselen en de stof en kleur aanpassen op het seizoen. Ik kies nu voor velvet kussens in de nieuwe trendy kleuren nude en okergeel. Karpet Rose Kelim is een goede en vrolijke basis, daarnaast geeft het ook warmte en gezelligheid. De bijzettafeltjes van Zuiver met de contrasterende poten en tafelrand zijn een stijlvolle toevoeging, en door de combinatie van de tafeltjes krijg je een speels effect. Voor een echt kleurrijk statement kies ik voor fauteuil Jocko, de ultieme remake van de bekende jaren vijftig fauteuil. De stoel heeft unieke elementen voor een perfecte retro look. Met een bekleding in de kleur Vieux Rose is eetkamerstoel Ridge Vintage een subtiele kleurrijke touch aan mijn woonkamer, een kleur die niet zo opvallend is dat het de hele woonkamer overheerst.

 

Tot slot is het toevoegen van kleurrijke accessoires ook altijd een goede optie. Met dienblad Waitress kan je eindeloos combineren, zoals een aantal elegant gekleurde kaarsen. De kaarsen Dip Dye in de kleurtint light pink geven meteen een andere uitstraling. Met alle mogelijkheden kan ik eindeloos combineren om iedere keer een nieuwe look te creëren. Voor mij is kleur een essentieel onderdeel in mijn vrolijke interieur! 

1 | Sierkussens

2 | Dip Dye kaarsen

3 | Dienblad Waitress

4 | Bijzettafeltjes Zuiver

5 | Eetkamerstoel Ridge Vintage

6 | Carpet Rose Kelim

7 | Fauteuil Jocko