September: tijd voor de kinderkamer

In de maand september gaan de kinderen weer naar school, zijn de meeste vakanties voorbij en is de herfst in zicht. De perfecte tijd om de kinderkamer vrolijk aan te kleden. Simone werkt als styliste bij Kidsworld en ziet zo de leukste nieuwe producten binnenkomen. In haar interieur combineert ze oud met nieuw, ruw hout met strakke elementen en er is een rol weggelegd voor de kleur petrol. Voor de kinderkamer zijn kleurrijke producten bij uitstek geschikt, zoals die van A Little Lovely Company, Done by Deer en Kidsdepot. Laat je inspireren door de woontips van Simone.

1 | A Little Lovely Company – Mini Peerlampje Blauw

Dit merk heeft geweldige producten voor de babykamer, die ook goed passen in de kinderkamer. Met vrolijke pasteltinten en leuke vormpjes, zoals fruit en wolken. Dit lampje in de vorm van een peer is mijn favoriet.


2 | Done by Deer – Pull Along Raffi Green

Mijn zoontje van 2 vindt deze giraffe geweldig! Je kunt hem gebruiken als knuffel, maar doordat hij op wieltjes staat, kan hij ook zo vooruit worden getrokken. Fantastisch item van een super hip Scandinavisch merk.

3 | Kidsdepot – Kruk Pure Hout Metal Old Blue

De kruk van het Nederlandse merk Kidsdepot past precies bij mijn voorliefde van het combineren van industriële materialen met oud hout. Door de afwerking in een lichte kleurtint past kruk Pure goed in een vrolijke en stoere kinderkamer.


4 | Colibries – Sierkussen Twinkling Star Stone Gobi

Dit sierkussen staat geweldig op de baby- of tienerkamer en past ook in de woonkamer op de bank. De producten van Colibries zijn 100% natuurlijk en gemaakt van papier, dus eco-vriendelijk en verantwoord.

5 | Studio Ditte – Behang Wilde Dieren Lief

Een echte aanrader: de kinderkamer aankleden met het behang van Studio Ditte. Deze uitvoering met wilde dieren kan zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden. Het is ook leuk om één muur of een gedeelte van een muur te behangen en de rest in een zachte kleur mintgroen te schilderen.