/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10
  • Private Shopping Poortvliet
Fauteuils Woonboulevard Poortvliet
Relaxfauteuils Woonboulevard Poortvliet
Keukens Woonboulevard Poortvliet
Showroommodellen Woonboulevard Poortvliet
 
tafel Captona
 

De woonkamer inrichten met online inspiratie

Een interieur dat bij jou past is een prachtig cadeau. Het stijlvol inrichten van je woonkamer zorgt voor een omgeving waarin jij je volledig kunt ontspannen. En dat zie je terug in de glimlach op je gezicht. De perfecte match en persoonlijke combinatie van stijl, sfeer, kleuren en materialen maakt het inrichten van de woonkamer tot een uitdagend karwei. Weet je niet welke meubels er passen in de ruimte zoals jij die voor ogen hebt? Of twijfel je welke items er goed met elkaar combineren? Bij Woonboulevard Poortvliet kun je altijd terecht voor een gratis interieuradvies. Eén van onze woonexperts vertelt je wat de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw woonkamer met de woonprogramma’s van de woonboulevard.


Het creëren van een complete woonkamer

Je hebt een idee in je hoofd en nu is het tijd om een plan op te stellen om de woonkamer in te richten. Hoe ga je dan te werk? Het is aan te raden om te beginnen met het samenstellen van een moodboard. Zo laat je een duidelijk kleurenschema zien en kun je de materialen van je keuze naast elkaar leggen om te zien of deze matchen. Het inrichten van de woonkamer behelst niet alleen het selecteren van de vloer en de kleur op de muren, maar ook het combineren van de juiste meubels. Je wilt ten slotte een woonkamer inrichten waar jij je thuis voelt.


Wooninspiratie voor je interieur vind je in de blog, van Woonboulevard Poortvliet. Iedere week deelt de woonboulevard nieuwe woonparels, die je eenvoudig kunt toepassen in je interieur. Ook via Facebook en de nieuwsbrief, deelt Woonboulevard Poortvliet wooninspiratie. Voor de woonkamer van je dromen.


Jouw woonkamer, jouw thuis!

Met de ruime collectie van Woonboulevard Poortvliet is het inrichten van je woonkamer een leuk avontuur. Met topmerken als Dutchbone, Vtwonen, Bert Plantagie, Montèl, Design on Stock, de Sede, d-Bodhi, Feelings, IN.HOUSE, Leolux en Stressless vind jij zeker de meubels die passen bij jou en je huis. Van een stoere hoekbank tot robuuste eetkamertafel, fauteuils en stoelen, ladekasten en vitrinekasten: Woonboulevard Poortvliet heeft het allemaal. Laat in het interieur van de woonkamer zien wie jij bent met de wooninspiratie van Woonboulevard Poortvliet!

 

Op zoek naar wooninspiratie?

Zoveel Mensen, Zoveel Wensen

Maak kennis met onze merken en formules en ontdek een wereld van wonen en slapen.

Wij verkopen onder andere: