Vierkante salontafels

Filteren

Een vierkante salontafel is een musthave in je interieur. Door de vorm van eenvoudige, hoekige lijnen past de salontafel in elke woonkamer. Of je nu een grote of een kleine woonkamer hebt, een vierkante salontafel maakt je interieur helemaal af. Voor elke woonstijl vind je een passende vierkante salontafel, ze zijn er in verschillende uitstralingen en materialen. Een vierkante salontafel brengt gezelligheid in je woonkamer. Het is het perfecte meubel om je koffie of thee neer te zetten of te genieten van een hapje en een drankje met vrienden of familie. Bekijk onze ruime collectie vierkante salontafels.

Populair: Zwarte salontafels | Industriele salontafels |  Glazen salontafels | Ronde salontafels | Alle salontafels

Producten 25-48 van 48

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Een stijlvolle woonkamer met de salontafel vierkant

Na een lange dag kun jij uitrusten op jouw hoekbank en vervolgens genieten van een hapje en drankje op jouw salontafel vierkant. De vierkante koffietafel zal jou ondersteunen in de woonkamer en gaat ideaal samen met de rechthoekige vormen in jouw andere meubels. Ook kan het zorgen voor een mooi contrast in een kamer met veel ronde vormen. Bovenal is de salontafel vierkant een ontzettend gezellig meubel, met veel strakheid en stijlvolheid. Zijn rechte vormen lijken geslotenheid te tonen, maar vele ontwerpen gaan uit van openheid en daarmee gezelligheid. Je kan door zijn wat ruimere vorm er gemakkelijk een bordspel op doen of zelfs eraan zitten en borrelen met vrienden of familie. Het grootste voordeel van de salontafel vierkant van Woonboulevard Poortvliet is dat deze in vele verschillende stijlen en materialen te verkrijgen is. Een meubel wat meteen al gezelligheid uitstraalt is de vierkante houten salontafel. Dit meubel is warm, open en past bijzonder goed in vrijwel elk interieur. Zo kan het ook goed passen bij de variant van een salontafel industrieel vierkant. Deze hebben namelijk vaak een combinatie van hout en metaal in hun meubels. Dit maakt ze bijzonder ruw en stoer, maar door het hout oogt het een stuk gezelliger. Voor meer strakheid en moderniteit kun je kiezen voor de glazen salontafel vierkant. Dit meubel past ideaal in de modernere stijlen en door hun doorzichtigheid zorg je meteen voor een stijlvolle look in je kamer. Voeg het eens samen met jouw moderne tv-meubel of zet er een moderne tafellamp op. De marmeren salontafel vierkant heeft ongeveer hetzelfde effect. Het is stijlvol, stak, modern en het marmeren meubel is ook nog iets steviger en stoerder. In materialen zijn er bijzonder veel keuzes bij Woonboulevard Poortvliet. Zo vind jij altijd het ideale materiaal voor jouw salontafel vierkant.

Kies je voor een zwarte salontafel vierkant of witte salontafel vierkant?

Om jouw kamer de juiste stijl en feeling te geven zijn kleuren heel belangrijk. Daarbij kijk je ook wat de huidige trend is en wat hierin het beste bij jouw woonkamer past. Wat nu populair is, zijn de salontafel zwart vierkant en de witte salontafel vierkant. Beide zijn ze enorm stijlvol en brengen hun eigen sfeer met zich mee. Zo is de zwarte salontafel vierkant een bijzonder stijlvol meubel en ook heeft het een bijzonder stoere en elegante touch. Dit maakt het een meubel wat past in vrijwel elk interieur. Combineer de zwart salontafel vierkant eens met de landelijke stijl en de leren hoekbank of juist met die hele zachte moderne 2-zitsbank. De zwarte kleur kan natuurlijk niet missen in de industriële stijl. Combineer de salontafel vierkant zwart daarom eens met een industriele tv-meubel en zet er een industriele tafellamp op. Aan de andere kant heb je ook de wat zachtere en veel lichtere witte salontafel vierkant. Dit meubel straalt vernieuwing, verlichting en gezelligheid uit door zijn heldere kleur. Ook is wit de kleur van perfectie, dus een perfect meubel moet een witte kleur hebben. Jij kan jouw kamer dan ook perfect maken als je de salontafel vierkant wit combineert met jouw interieur. Een witte kleur past erg goed in de wat nieuwerwetsere stijlen zoals de moderne en design interieurstijl. Combineer het daarin met een design fauteuil of met een modern dressoir en zet er een stijlvolle vaas of prachtig beeld op. Ook in de andere wat zachtere stijlen zoals de vintage, klassieke en landelijke stijl past een salontafel wit vierkant erg goed. Kies dan uit alle kleuren op de Woonboulevard Poortvliet website en vind jouw favoriet. Kom langs en ontdek de vele verschillende kleuren in vierkante salontafels zelf in onze XXL-showroom.

De ideale vierkante salontafel kopen bij Woonboulevard Poortvliet

Aan kwaliteit geen gebrek bij een salontafel vierkant van Woonboulevard Poortvliet. Met de vele keuzes in ons grote assortiment vind jij altijd de beste vierkante salontafel van absolute topkwaliteit. Dat komt onder andere door de merken die de vierkante meubels aanleveren. Deze streven namelijk naar absolute topkwaliteit en tevredenheid van de klant. Zo bieden de merken IN.HOUSE, Feelings en Pronto Wonen de salontafel vierkant aan, maar ook designer merk Natuzzi biedt de allerhoogste kwaliteit aan salontafels vierkant aan. Met de 500+ merken onder het dak van Woonboulevard Poortvliet vind jij altijd de perfecte salontafel vierkant voor jou. Ontdek hem met de vele filters op de website van de woonboulevard of bezoek de XXL-showroom van Woonboulevard Poortvliet. Daar willen onze woonexperts je met alle plezier helpen met jouw zoektocht naar de perfecte vierkante koffietafel. Ontdek woongeluk met jouw nieuwe vierkante salontafel van Woonboulevard Poortvliet.