Witte tafel

Filteren

Producten 25-37 van 37

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina
Witte tafel

Speel met diverse wittinten en creëer een interieur dat tot in detail voldoet aan je droombeeld. Met een witte tafel als basis moet dat zeker lukken, want de modellen zijn uitgevoerd in verschillende materialen of afgewerkt in een net iets andere kleurtint. Wit kent veel gezichten en dat ervaar jij des te meer bij het kiezen van de meubels en accessoires die van jouw huis een thuis gaan maken. De witte tafel staat daarbij centraal, want het veelzijdige meubel laat je nog meer genieten van je interieur. De rustgevende eigenschappen van de witte tafel worden wat jou betreft nooit genoeg geprezen. De witte tafel brengt je interieur in balans en is de beste basis voor eindeloos combineren.

De witte tafel als held

Het begon allemaal heel lang geleden. Men besloot dat een tafel absoluut noodzakelijk was voor het completeren van een interieur en al snel deden variaties de intrede. Een tafel hoefde niet alleen de kleur van hout te hebben, maar kon ook worden afgewerkt in andere kleurschakeringen. En zo werd het prototype van de witte tafel geboren. Al snel werd de witte tafel de held van ieder interieur, want met zoveel varianten op de markt, vond iedereen zijn favoriet in het ruime assortiment. Met een collectie van topmerken als Cottagefield, XOOON, Zuiver, Happy at Home, KARE, Feelings en By Boo heb jij ook genoeg om uit te kiezen. De eettafel, salontafel en bijzettafel kun je selecteren uit hetzelfde woonprogramma, maar voor een interieur met durf combineer je elementen uit diverse woonstijlen met elkaar.

De witte tafel bezorgt je een ultiem geluksgevoel iedere keer als je ernaar kijkt en brengt je terug naar de essentie van wonen. Hij is de perfecte ondergrond voor het presenteren van heerlijke hapjes en drankjes, die er tegen het frisse wit nóg heerlijker uitzien dan ze al zijn. De witte tafel combineert perfect met felgekleurde stoelen van stof of met een fijne leren bekleding. Hij staat zijn mannetje als hij alleen in het centrum van een ruimte wordt geplaatst en kan ook prima samenwerken met de meubels die al in je huis aanwezig zijn. De witte tafel is een held op elk gebied van het leven en vol bewondering kijk jij dan ook op naar dit stijlvolle meubel.

Variëteit ten top

Laat je verleiden door tafels van hout, metaal, lamulux en glas. Maak kennis met diverse soorten tafels en bewonder de elegante lijnen en gedetailleerde afwerking van ieder meubel. Als het tijd is om jouw favoriet aan te wijzen, begint dat bij het kiezen van je woonstijl. Een witte tafel met RVS accenten is een tijdloze combinatie met strakke vormen, die de show steelt in een modern vormgegeven interieur. Maar als je meer houdt van rustiek wonen, dan is een exemplaar van wit en naturel hout meer wat je zoekt. Combineer een witte tafel met een glanzend of mat uiterlijk met items van verschillende materialen, zodat een spannend contrast ontstaat in de ruimte.