Industriële eettafels

Filteren

Wil jij een eethoek met een bijzonder stoere en strakke uitstraling? Dan kies je natuurlijk voor een industriele eettafel. Deze worden gekenmerkt door de combinatie van robuust hout en strakke metalen details zoals in de poten. Door deze combinatie wordt de industriële eettafel meteen een eyecatcher in jouw eethoek. Bovendien past het niet enkel met de industriële interieurstijl, maar ook met veel andere stijlen. Kies voor de ideale industriele eettafel en combineer ze met stoere zwarte stoelen en geniet van je favoriete maaltijd. Woonboulevard Poortvliet heeft een uitgebreide collectie industriële eettafels waar er gegarandeerd één voor jou tussen zit. Bekijk de vele opties op de website of bezoek onze XXL-showroom.

Populair: Industriële salontafels | Industriële kasten | Industriële bijzettafels

Producten 25-48 van 95

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Robuust gevoel in huis met de industriele eettafel

Voor een stoere uitstraling in jouw huis is een industriele eettafel onmisbaar. Het meubel is bijzonder stijlvol en zorgt altijd voor een stijlvolle uitstraling in jouw huis. Dat komt door de robuuste materialen die gebruikt worden in de industriële woonstijl zoals hout en metaal. Dit maakt een industriele eettafel een meubel wat bijzonder veel stijl heeft en jouw kamer een echte make-over geeft. Door deze natuurlijke materialen is het bovendien ook een erg stevig meubel waar je gemakkelijk aan kunt zitten. Nodig gerust de familie uit aan de stoere tafel voor een gezellige maaltijd of voor een fanatiek gezelschapsspelletje. Zo maakt een industriele eettafel je kamer altijd een gezellige maar stoere kamer. Het grootste voordeel is dat het ook nog eens in vele andere interieurstijlen past. Dat komt door de materialen die ook in vele andere stijlen worden gebruikt. Bekijk bijvoorbeeld eens houten eettafel in een industriele stijl voor in jouw industriele interieur. Het natuurlijke materiaal hout zorgt ervoor dat je het goed kunt combineren met bijvoorbeeld een cognac eetkamerstoelen of andere industriele eetkamerstoelen. Ook de moderne woonstijl kan een donkere industriele eettafel goed gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de zwarte industriele eettafel die buitenom een stoere kleur ook nog eens zorgt voor een mooi contrast in de moderne woonstijl. Daarbij kan je het combineren met lichte kleuren zoals groene eetkamerstoelen. De eettafel industrieel is dus ideaal voor iedere woonstijl en kan ook niet missen in jouw huis. Bestel dan nu jouw favoriet op de website of kom langs bij Woonboulevard Poortvliet en ontdek zelf wat de beste industriele eettafel voor jou is.

De juiste soort eettafel industrieel voor jou

Met de bijzonder grote keuzes in het assortiment van Woonboulevard Poortvliet is er gegarandeerd een industriele eettafel voor jou. Je kan namelijk kiezen uit dingen als materiaal, kleur en vorm zodat je kunt afstemmen welk industrieel meubel het beste bij jou past. Een populaire keuze die het stoere meubel ook nog eens gezellig maakt is een ronde eettafel. De ronde eettafel industrieel is een bijzonder open meubel waar je heerlijk aan kunt zitten op een gelijk speelveld. De ronde tafel is meestal nog wat kleiner, maar je kunt hem ook groter maken door te kiezen voor een ronde uitschuifbare eettafel industrieel. Zo kun je ook wat visite uitnodigen voor een heerlijk diner aan jouw ideale uitschuifbare eettafel industrieel. Zo zijn er vele keuzes wat betreft vorm waardoor jij je kamer opener en gezelliger kan maken, zelfs met een stoer meubel als een industriele eettafel. Met het meubel heb je dus het beste van twee werelden, gezelligheid en robuustheid. Ook zijn er veel materialen die populair zijn in de woonstijl. Zo is een houten eettafel industrieel een populair materiaal in een meubel, vooral met de strakke metalen poten. Er zijn zoveel keuzes bij Woonboulevard Poortvliet die jouw industriele eettafel perfect maakt. Bezoek dan onze XXL-showroom om te ervaren hoe de industriele eettafel voelt en eruitziet en bestel hem meteen!

De industriele eettafel van topmerken bij Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet heeft een ruim assortiment in industriele eettafels en hierbij ook in topmerken. Vele merken als Pronto Wonen, Profijt Meubel en DTP Home hebben industriele eettafels voor jou. Bekijk de website online en gebruik de filterfuncties en vind de industriele eettafel van jouw favoriete merk. Met 500+ topmerken zit er zeker een merk tussen wat de ideale industriele eettafel voor jou heeft. Bestel hem meteen op de website. Wil je ze eerst nog even bekijken? Dat kan in onze XXL-showroom met een oppervlakte van 50.000 vierkante meter waar er genoeg eettafels industrieel voor jou tussen staan. Bovendien staan onze woonexperts daar voor je klaar om je te helpen met het zoeken van de ideale industriele eettafel. Kom gezellig langs en bekijk onze gigantische collectie of plan een afspraak voor interieuradvies om het beste meubel voor jou te vinden.