Metalen bijzettafels

Filteren

Geef je interieur een stoere look met een bijzettafel van metaal. Met een metalen bijzettafel creëer je in een ogenblik gezelligheid met een industrieel accent. Zo maak je je moderne interieur helemaal compleet. Bij Woonboulevard Poortvliet hebben we metalen bijzettafels in veel verschillende vormen en stijlen. Of je nu kiest voor een bijzettafel van metaal met houten details of gaat voor een metalen bijzettafel met mozaïek patroon, er is altijd een tafel te vinden voor jouw interieur. Een metalen bijzettafel kopen? Bekijk onze collectie en kies de metalen bijzettafel die bij je past.

Populair: Bijzettafel rond | Bijzettafel hout | Bijzettafel glas

Producten 25-33 van 33

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

De universele look van de bijzettafel metaal

Met de bijzettafel metaal kies je voor een stoer en industrieel ogend meubelstuk of een klassiek en tijdloze variant. De metalen look komt terug in vele verschillende woonstijlen en is makkelijk om te combineren. Het handige en compacte tafeltje gebruik je meestal als verlengde van de salontafel voor extra ruimte, maar valt ook los te gebruiken. Gebruik een exemplaar om de hal mee te op te pimpen of zet hem in de hoek van de kamer weg om en decoreer dit multifunctionele meubel met een set sfeerkaarsen, bloemstukje of je favoriete foto’s. Laat de creativiteit in je los en combineer je nieuwe aankoop met je eigen persoonlijke woonstijl.

De bijzettafel metaal maakt je interieur veelzijdig door het basismateriaal metaal. Hierdoor hoef je niet per se een industriële woonstijl te hebben. De combinatie is eenvoudig te maken met bijvoorbeeld een klassieke, moderne of zelfs landelijke inrichting. De materiaal en kleur combinaties zorgen namelijk voor uitgebreide mogelijkheden. Creëer je eigen stijl die past bij jouw persoonlijke smaak. De bijzettafel maakt je interieur een stukje mooier en is ook functioneel. Maak de zithoek af of gebruik hem als nachtkastje. De verschillende verkrijgbare kleuren en designs zorgen elk voor een uniek exemplaar. Denk aan een ronde bijzettafel met metalen korf-frame en houten tafelblad. Deze variant is een combinatie van speels en modern. Of ga voor een klassiek exemplaar met een tafelblad die een marmeren look heeft.

Bijzettafel metaal kopen bij Woonboulevard XXL in Poortvliet

Kom langs in onze 50.000 m2 grote showroom en beleef puur woonplezier. Woonboulevard XXL in Poortvliet heeft een ruim assortiment aan bijzettafels met merken zoals Arco, Dutch Original, Feelings en Riverdale. Onze 32 conceptstores maken de woonbeleving compleet en onze interieuradviseurs staan klaar om je te verassen met de beste tips en adviezen. Woonboulevard XXL, wij zijn wonen!