Vintage stoelen

Filteren

Vintage stoelen zijn terug van weggeweest. Met klassieke designs in een fris jasje passen ze precies in jouw trendy interieur. Kies voor een fris kleurtje of houd het rustig met een fijne grijstint. Wil je echt eens all out gaan met je interieur? Kies dan voor een vintage stoel met een prachtige bloemenprint. Wat voor vintage stoel je ook zoekt, bij Woonboulevard Poortvliet ga je het zeker vinden. Bekijk alle stoelen nu online of kom langs in onze showroom. Zie je nog niet helemaal voor je hoe alles in je interieur mooi samen kan komen? Schakel dan onze interieuradviseurs in, zij zorgen samen met jou voor een interieur waarin jij je thuis voelt.

Populair: Feelings | Bouman & Potter | XOOON | Profijt Meubel

Vintage stoelen voor jouw interieur vind je bij Woonboulevard Poortvliet. Wil je vintage stoelen kopen en vind je het lastig om de juiste stoelen te kiezen? Dan helpen onze woonexperts je graag.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vintage stoelen rond de eetkamertafel

De eethoek met vintage stoelen is een centrale plaats in je interieur. Het is de plaats waar je met vrienden en familie samen bent om te genieten van heerlijk eten. Daarom is het selecteren van een eetkamertafel met bijpassende vintage eetkamerstoelen een belangrijk moment. In de collectie van de woonboulevard vind je een ruime selectie zitmeubels, waaronder stoelen in moderne stijl, industriële eetkamerstoelen en vintage stoelen. Wanneer je houdt van ontwerpen, die net iets anders zijn dan anders, dan zijn vintage stoelen een goede keuze. De vintage stoel wordt ook wel retro stoel genoemd en de designs wijzen vaak met een knipoog terug naar stoelen uit eerdere decennia. Zo is een houten eetkamerstoel met spijlen een vintage stoel, maar ook een industriële eetkamerstoel met metalen onderstel hoort in de categorie vintage stoelen. De vintage stoel leent zich er uitstekend voor om gecombineerd te worden met eetkamerstoelen in andere stijlen. Zo creëer je een eethoek met een echte retro uitstraling.

Vintage stoelen van echte topmerken

Als jij een liefhebber bent van design, dan spreken vintage stoelen zeker tot je verbeelding. Om jouw droominterieur werkelijkheid te maken, heeft Woonboulevard Poortvliet vintage stoelen van echte topmerken. Zo weet je zeker dat je kiest voor stoelen met een vintage uitstraling van de hoogste kwaliteit. Wil jij vintage stoelen van een topmerk kopen? Dan heb je keuze uit stoelen van de merken: