Landelijke stoelen

Filteren

Landelijke stoelen zorgen voor een warme en rustieke sfeer in ieder interieur. Na een tijdje op de achtergrond te zijn gebleven is de landelijke interieurstijl weer helemaal terug van weggeweest. Kies voor prachtige landelijke stoelen die je woonkamer of keuken sieren en omtoveren tot de ideale leefomgeving. Ga voor materialen als leer en velvet in schitterende cognac kleuren of grijstinten. Durf wat en kies voor de blauwe kleur in jouw landelijke stoel? Combineer de landelijke zetel met vele andere stijlen en kijk naar onze topmerken. Bestel op onze webshop en haal vandaag nog een landelijke stoel in huis!

Populaire: Industriële stoelen | Design stoelen | Grijze eetkamerstoelen | Pronto Wonen

Producten 70-92 van 96

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  1. Folder Woonboulevard Poortvliet

    Bekijk onze

    Folder

    Boordevol tips & trends

  2. Folder Woonboulevard Poortvliet

    Bekijk onze

    Folder

    Boordevol tips & trends

    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
Pagina
per pagina

Uitgebreide collectie van landelijke stoelen

In de selectie stoelen landelijke stijl vind je vele verschillende soorten. Het reikt van barkrukken tot krukjes en poefs en van hockers tot landelijke eetkamerstoelen. Met deze uitgebreide collectie kan je altijd kiezen uit landelijke stoelen die bij jou en je interieur passen. Zitmeubelen in landelijke stijl kenmerken zich door bekleding in stof en, een ring op de rug en houten poten. Deze ontwerpen hebben we in vele verschillende soorten. Zo zijn er eetkamerstoelen met armleuning of zonder armleuning in de landelijke stijl die dit stereotype volledig omarmen. Kies voor een hulp aan je keukeneiland met de landelijke barkrukken met metalen poten en kleurrijke stoffen bekleding. Zorg voor een extra ondersteuning van je voeten of een kleine extra zetel met een landelijk krukje of poef in een cognac kleur. Het hoeft natuurlijk allemaal in deze stijl te zijn. Er zijn ook landelijke stoelen die bekleed zijn met leer of volledig gemaakt van hout. Voor een houten stoel moet je de krukjes en poefs van het merk Must Living bekijken. Must Living focust zich op de natuurlijke tint voor de ultieme landelijke stijl. Bekijk voor landelijke stoelen in leer anders eens de Bouman & Potter collectie en vind dar een zetel in een rode of cognac kleur. Zo zijn er vele merken en vele variaties van landelijke stoelen die jij zeker in huis moet hebben.

Landelijke stoelen in jouw favoriete materiaal

Niet alleen de stijl, de merken en de verschillende varianten zijn van belang. Voor de persoonlijke voorkeur speelt kleur een hele belangrijke rol bij de landelijke stoelen. In combinatie hiermee speelt materiaal ook een hoofdrol. Kies je dan voor een cognacgekleurde leren landelijke zetel of ben je meer van de stijlvol groene, stoffen, landelijke stoelen. Qua kleuren kan je uit een breed spectrum kiezen. Je kan voor de populaire kleuren grijs, bruin en beige kiezen maar ook voor de want minder populaire kleuren roze, geel en blauw. In jouw landelijke interieur past misschien een warme grijstint beter dan een felle rode kleur. Probeer dan de grijze landelijke stoelen met stoffen bekleding en metalen poten in combinatie met jouw lichtgrijze bank met houten poten of je houten eettafel. Doe eens exotisch en kies toch voor die unieke rode kleur in de zetels. Gebruik een karmozijnrode eetkamerstoel met armleuning of barkruk voor meer stijlvolheid en knusheid aan jouw eettafel of kookeiland. Zo zijn er vele verschillende keuzes in kleuren en materialen waar er voor jou ook zeker eentje tussen zit.

Landelijke stoelen voor jouw interieur shop je bij Woonboulevard Poortvliet

Kies voor stoelen landelijke stijl bij Woonboulevard Poortvliet. Kies uit vele verschillende landelijke zitmeubels zoals landelijke eettafel stoelen of barkrukken. Daarvoor zijn vele topmerken aanwezig bij de woonboulevard. Verschillende voorbeelden van topmerken in de landelijke stijl zijn Feelings, Bouman & Potter en Profijt Meubel. Zij hebben de ideale landelijke stoelen voor jouw kamer in elke soort. Ben je er al uit? Zo ja, bestel meteen op onze webshop. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om het product zo snel mogelijk te leveren. Zo nee, kom dan langs in onze showroom voor een gezellig dagje uit. Tijdens dit dagje uit staan onze woonexperts voor jou klaar om jou te adviseren bij het kiezen van landelijke stoelen.