Tv-meubel

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 19 producten
 1.  

  TV/Audiomeubel Punda
  TV/Audiomeubel Punda
  Woonprogramma Punda schitterende meubelen met een robuust...
  € 349,00 Incl 21% BTW
 2.  

  TV-Dressoir Cabos
  TV-Dressoir Cabos
  Woonprogramma Cabos is een zeer mooi stijlvol woonprogram...
  € 379,00 Incl 21% BTW
 3.  

  TV-Dressoir Cabos
  TV-Dressoir Cabos
  Tv-dressoir Cabos
  € 449,00 Incl 21% BTW
 1.  

  TV-Dressoir Belfort
  TV-Dressoir Belfort
  Woonprogramma Belfort is een zeer actueel en tijdloos woo...
  € 269,00 Incl 21% BTW
 2.  

  TV-Kast Pellaro
  TV-Kast Pellaro
  Woonprogramma Pellaro is een tijdloos woonprogramma uitge...
  € 299,00 Incl 21% BTW
 3.  

  TV-Dressoir Belfort
  TV-Dressoir Belfort
  Woonprogramma Belfort is een zeer actueel en tijdloos woo...
  € 359,00 Incl 21% BTW
 1.  

  TV-Audiomeubel Yumali
  TV-Audiomeubel Yumali
  Dit robuuste programma is verkrijgbaar in twee verschille...
  € 399,00 Incl 21% BTW
 2.  

  TV-Dressoir Spijkenisse
  TV-Dressoir Spijkenisse
  Woonprogramma Spijkenisse is een schitterend woonprogramm...
  € 749,00 Incl 21% BTW
 3.  

  TV-Dressoir Satriani
  TV-Dressoir Satriani
  Woonprogramma Satriani is een eigentijds woonprogramma, v...
  € 349,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Tv-Meubel Jondal
  Tv-Meubel Jondal
  Woonprogramma Jondal is een eigentijds woonprogramma, ver...
  € 279,00 Incl 21% BTW
 2.  

  TV-Dressoir Svensby
  TV-Dressoir Svensby
  Woonprogramma Svensby is een eigentijds woonprogramma, ve...
  € 299,00 Incl 21% BTW
 3.  

  TV-Dressoir Mocalto
  TV-Dressoir Mocalto
  Woonprogramma Mocalto is een tijdloos woonprogramma, verk...
  € 199,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
Toont 1-12 van de 19 producten
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.

   

Tv-meubel

Welkom in de woonkamer van je dromen, waar ieder meubelstuk in stijl en vormgeving past in het kleurenschema en de authentieke vibe die je hebt gecreëerd. Het kiezen van een tv-meubel in de woonstijl waar je al jaren fan van bent, is een uitdaging die je met beide handen aanpakt. En vergeet hierbij niet om rekening te houden met de functionele aspecten van het tv-meubel, die zeker even belangrijk zijn als de looks van het model. De beste dagen van de week zijn een comfortabele mix van werk en ontspanning. Lui genieten van je favoriete serie en daarna weer hard aan de slag met het voorbereiden van je vergadering voor morgen. Met een tv-meubel in je favoriete woonstijl in huis wordt iedere moment dat je in je woonkamer doorbrengt een feestje!

Het tv-meubel als gestroomlijnde opberger

Met aandacht voor de verhoudingen van de woonkamer en de plaatsing van de meubels kies je voor een tv-meubel dat zich in proportie verhoudt tot het geheel. Natuurlijk is het ook handig om te kijken naar de ideale afstand vanaf de bank, zodat de televisie ver genoeg staat en je geen vierkante ogen krijgt, maar tegelijkertijd dichtbij genoeg is om de ondertiteling te kunnen lezen. Een extra tip voor de juiste plaatsing van de televisie is de hoogte waarop hij staat of hangt. Zorg ervoor dat je geen nek- en rugproblemen krijgt door je in onmogelijke hoeken te moeten wringen om het beeldscherm goed te kunnen zien.

Met de toevoeging van het perfecte tv-meubel aan het interieur van de woonkamer is jouw vraag om bergruimte verleden tijd. Niet alleen is een tv-meubel een functionele extra voor het neerzetten van de televisie met bijbehorende audio-apparatuur, maar veel modellen bieden ook extra bergruimte voor het opbergen van alle snoeren en een selectie van dvd’s en videogames. In het ruime assortiment van Woonboulevard Poortvliet vind je zowel exemplaren met een open voorzijde als producten die voorzien zijn van deuren, die het signaal van de afstandsbediening doorlaten. Hiermee wordt ieder tv-meubel een wonder van design, waar je jarenlang van kunt genieten. En natuurlijk kun je ook kiezen voor een laag tv-meubel als stijlvolle opberger en het televisiescherm erboven aan de muur bevestigen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Ontspannen genieten

Voor het samenstellen van je lijstje favorieten bij het selecteren van een tv-meubel is een uitgebreide zoektocht noodzakelijk. Neem een kijkje in de collectie van Woonboulevard Poortvliet online of kom langs in de showroom voor een advies op maat. Volg je hart bij het kiezen van een meubel, want als hij is gearriveerd in je woonkamer, dan is hij daar om te blijven. Creëer je eigen wereld voor ontspannen genieten in stijl!

Het moderne tv-meubel is verkrijgbaar in een oneindig aantal stijlen en uitvoeringen. Elegante gestroomlijnde exemplaren staan geëtaleerd naast klassieke en landelijk vormgegeven items met een robuuste look. Hout, metaal en kunststof in diverse kleuren zorgen voor een divers landschap op het gebied van het tv-meubel. Het tv-meubel van je keuze moet uiteindelijk prettig zijn om naar te kijken!