Industriële tv meubels

Filteren

Een industrieel tv meubel is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stoere en trendy uitstraling toe aan je interieur. Deze meubels zijn gemaakt van robuuste materialen zoals staal en hout, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en een industriële uitstraling hebben. Een goed ontworpen industrieel tv meubel biedt opbergruimte voor je televisie, audio-apparatuur en andere spullen. Veel modellen hebben ook lades, deuren en open planken om accessoires, boeken en andere decoratieve items op te bergen. Ontdek alle industriële tv meubels online of bezoek onze woonwinkel.

Populair: Zwarte tv-meubels | Houten tv-meubels | Landelijke tv-meubels | Henders & Hazel tv-meubels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar een industriele tv meubel? Een industrieel tv meubel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu een fan bent van de industriële look of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en praktische oplossing voor je woonkamer, een industrieel tv meubel biedt de perfecte combinatie van beide. In onze collectie vind je verschillende soorten industriele tv meubels. Van kleine industriele tv meubels tot grotere exemplaren, net wat past in jouw interieur. Naast de verschillende maten, materialen en kleuren heb je in onze collectie de beste keuze uit de mooiste woonmerken. Zo shop je industriele tv meubels van merken als Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings. Zo shop je niet alleen een stijvol industrieel tv meubel, maar ook een duurzaam meubel van hoge kwaliteit. Ontdek alle industriele tv meubels in onze webshop of kom langs bij onze woonboulevard. Onze woonexperts helpen je graag bij het vinden van het perfecte industriele tv-meubel!

Tv meubel industrieel: hout en staal

Het ontwerp van een industrieel TV meubel is vaak geïnspireerd op de industriële stijl, die zich kenmerkt door ruwe en robuuste materialen zoals staal en hout. Het resultaat is een meubelstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook een unieke uitstraling heeft die perfect past bij een industrieel interieur. Als jij een liefhebber bent van een industriele woonstijl, dan weet je precies wat we bedoelen. In onze collectie vind je het tv meubel industrieel gemaakt van verschillende soorten hout en stevig metaal voor een stoere, industriele uitstraling. Zo kun je onder andere kiezen voor een tv meubel industrieel van mangohout, teakhout of eikenhout, welke dan weer afgewerkt zijn met stalen en metalen deurtjes of handvatten. Een industrieel tv meubel is niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Door het gebruik van massief hout en stevig metaal, biedt het een lange levensduur en een goede stabiliteit. Bovendien zijn de materialen van nature bestand tegen slijtage en beschadiging, wat betekent dat het meubel er na jarenlang gebruik nog steeds geweldig uitziet. 

Industriele tv meubel in allerlei soorten

Het industriele tv meubel is in onze collectie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zodat je altijd een meubelstuk kunt vinden dat perfect past bij jouw wensen en eisen. Kies bijvoorbeeld voor een groot meubel met veel opbergruimte of ga juist voor een compacte uitvoering die minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast zijn er meubels in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar, zodat je altijd een meubelstuk kunt vinden dat past bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte tv meubel in een industriele stijl of misschien gaat jouw voorkeur toch uit naar een massief houten tv meubel met industriele details? De keuze is helemaal aan jou. Daarnaast vind je in ons assortiment zowel zwevende industriele tv meubels, die je kunt ophangen als staande industriele tv meubels. Bezoek onze woonwinkel en laat je adviseren over het juiste soort industriele tv meubel. Of je nu kiest voor een hangend industrieel tv meubel of eentje op pootjes, bij Woonboulevard Poortvliet vind je het perfecte industrieel tv meubel!

Industrieel tv meubel kopen bij Woonboulevard Poortvliet

Jouw oog laten vallen op een industrieel tv meubel uit onze collectie? Wacht dan niet langer en plan een bezoek aan onze woonwinkel. Bij Woonboulevard Poortvliet heb je de ruime keuze uit de mooiste industriele tv meubels van diverse merken. In onze woonwinkel van 50.000 m2 vind je alles onder één dak. Laat je inspireren op onze woonafdelingen en daarnaast adviseren door onze woonexperts. Naast industriele tv meubels, vind je bij ons ook industriele dressoirs, industriele banken, industriele eettafels, industriele eetkamerstoelen en nog veel meer. Zo vind jij de perfecte meubels voor jouw industriele interieur. 

Industriële tv kast online bestellen

Direct een industriele tv kast kopen? Bestel dan gemakkelijk en snel online onze webshop. Bij Woonboulevard Poortvliet staat een goede service hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor de laagste prijsgarantie en vijf jaar garantie op jouw aankoop. Daarnaast doen wij ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, afhankelijk van de levertijden. Wil jij zo snel mogelijk een industriele tv meubel in huis hebben? Bekijk dan onze industriele tv-meubels op voorraad. Voor je het weet verrijk jij jouw woonkamer met een prachtige industriele tv kast van Woonboulevard Poortvliet.