Moderne fauteuils

Filteren

Jij wilt na een lange dag bezig geweest te zijn natuurlijk uitrusten. Doe dat dan in heel veel luxe en stijl met een moderne fauteuil. Je komt tot rust in de kalmte en moderniteit van een moderne fauteuil. De moderne stijl heeft strakke en innoverende ontwerpen, met lichte rondingen en hele comfortabele zitvlakken. Met de grote collectie van Woonboulevard Poortvliet vind jij de meest comfortabele moderne fauteuil. Of deze nou een moderne leren fauteuil of moderne stoffen armstoel is. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop of bezoek de showroom en vind de ideale zetel voor jou.

Populair: Fauteuils industrieel | Design fauteuils | Landelijke fauteuils | Alle fauteuils

Producten 97-120 van 339

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

De moderne fauteuil in jouw woonkamer

Je kent het gevoel wel. Na een lange dag ben je er helemaal klaar mee, je bent uitgeput en wil echt een keertje uitrusten. Je kijkt je kamer in en het enige wat er staat is jouw bank die niet heel lekker zit. Zorg dan voor vernieuwing en een heerlijke plek om uit te rusten met een moderne fauteuil. De modern woonstijl is een stijl met veel contrast en maakt maximaal gebruik van al het licht wat binnenkomt. Als je een druk leven hebt geeft al dit licht je dan weer rust. Dat komt ook terug in de kleuren die gebruikt worden, wat meestal zachte wit en grijstinten zijn. Met een moderne fauteuil zal jouw kamer ook oplichten. Niet alleen dat maar jij en je kamer zullen ook klasse en sereniteit uitstralen. Kies dan een moderne fauteuil met een strak ontwerp voor in jouw woonkamer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de fauteuil modern design wat iets meer ronde lijnen heeft en ultieme luxe uitstraalt. Dit past ideaal bij bijvoorbeeld jouw design eetkamerstoel rood of juist jouw design salontafels. Door de moderniteit van de meubels past het dus ook in de designwoonstijl. Aangezien de moderne woonstijl bijzonder goed is in het creëren van contrasten kun je zelfs kiezen voor een wat exotischere kleur. Kijk bijvoorbeeld eens naar een moderne fauteuil roze, oranje of geel. Zo creëer je een contrast met de andere lichte onderdelen van de ruimte en maak je het zitmeubel een echte eyecatcher. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de wat populairdere kleuren zoals een moderne fauteuil cognac, zwart of grijs die ideaal passen bij de zachte tinten van de woonstijl. Combineer de klasse en het licht van de moderne fauteuil met jouw woonstijl en rust op het pronkstuk van de kamer uit. Gebruik de filters op de website en kom tot jouw beslissing of bezoek onze XXL-showroom om de zoektocht naar de beste moderne fauteuil te voltooien.

Ultiem uitrusten op de moderne fauteuil

Een moderne fauteuil schaf je aan om in te ontspannen. Je kan er rustig een dutje in doen, een film in kijken of juist je lievelingsboek weer lezen. Het moet dus een bijzonder comfortabel meubel zijn. Dat is bij dit moderne zitmeubel geen enkel probleem. De keuzes in materialen zijn reuze, maar de meest comfortabele zijn leer en stof. Een moderne leren fauteuil is een meubel wat bijzonder veel klasse uitstraalt. Deze klasse wordt nog versterkt als de juiste kleur wordt gekozen, namelijk cognac, zwart of wit – kleuren die goed passen bij leer. Dat het zo’n uitstraling heeft is leuk, maar dat is niet het grootste voordeel. Hij zit namelijk ook nog eens bijzonder lekker, zeker als je kiest voor een moderne draaifauteuil of een verstelbare moderne fauteuil. Leer lijkt de beste keuze, maar stof doet ook zeker niet onder. Stof voelt bijzonder zacht aan en straalt elegantie uit. Een moderne stoffen fauteuil is een meubel waar je heerlijk op kunt uitrusten door zijn enorm zachte gevoel. In de kleuren groen, grijs of blauw passen ze ideaal in jouw woonkamer en verhogen ze die elegantie. Kiezen is door beide voordelen heel lastig. Met microleer hoef je niet te kiezen, want deze heeft de leren look en het stoffen gevoel – ideaal dus. Kies jouw ideale materiaal en maak je kamer compleet met een modern fauteuil.

Moderne fauteuils bij Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet heeft een bijzonder groot keuzepakket waardoor er altijd een juiste moderne fauteuil voor jou bij zit. Zo kan je ook nog uit maat kiezen en verder ook nog eens uit een van de vele topmerken kiezen. Kijk dan eens naar merken als IN.HOUSE, Montèl en Stressless en zelfs designer merken als Bert Plantagie en Movani. Zo heb jij keuzes uit de hoogste kwaliteit en vind je altijd een moderne fauteuil. Filter de ideale zetel eruit op de website en voltooi je zoektocht naar het perfecte moderne zitmeubel. Kom anders langs voor advies bij de keuze. Onze woonexperts zijn er voor je om jou te helpen aan de moderne fauteuil van je dromen. Kom dan langs en ervaar zelf hoe goed de moderne zetels zitten en kies de stoel van je dromen.