Moderne banken

Filteren

Een moderne bank maakt van je woonkamer een compleet geheel. De eenvoudige strakke lijnvorming in een modern bankstel maakt van jouw bank een echte eyecatcher. Niet alleen de uitstraling is van belangrijk, ook het zitcomfort speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste bank. Het strakke ontwerp van een moderne sofa wordt vaak gecombineerd met opvallende details als een moderne zitbank met metalen poten of een moderne bank met relaxfunctie. Houd je meer van stoere leren bekleding of kies je voor een luxueuze stof? Welk look je ook zoekt, je zit altijd goed met een moderne bank. Bekijk alle moderne bankstellen online of kom langs bij Woonboulevard Poortvliet.

Populair: Design banken | Industriele banken | Landelijke banken | Leren banken

Producten 24-46 van 278

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
  1. Folder Woonboulevard Poortvliet

    Bekijk onze

    Folder

    Boordevol tips & trends

  2. Folder Woonboulevard Poortvliet

    Bekijk onze

    Folder

    Boordevol tips & trends

    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
    • De grootste van de Benelux
    • Klanten geven ons een 9+
    • Laagste prijsgarantie
    • 5 jaar garantie
per pagina

Het perfecte moderne bankstel voor elk interieur

Door het kopen van een modern bankstel wordt jouw interieur van de woonkamer omgetoverd tot een bijzonder stijlvol geheel. De moderne bank is universeel en komt tot zijn recht in veel interieurs. Als je zoekende bent naar de perfecte bank, dan raden we aan om eens te kijken naar onze moderne bankstellen. De moderne bank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Van tijdloze leren banken tot aan knusse familiebanken van een stoffen materiaal. Stel de ideale moderne bank zelf helemaal naar wens samen. Bij Woonboulevard Poortvliet vind je de moderne bank van diverse topmerken. Merken als Pronto Wonen, XOOON en Feelings hebben stijlvolle moderne banken in hun collectie, maar er is nog veel meer. Ook design banken zijn favoriet in veel moderne interieurs. Ontdek de perfecte bank in moderne stijl in onze webshop of kom langs in onze XXL-woonwinkel in Poortvliet.

Moderne bank met relaxfunctie

Ultiem relaxen doe je met een moderne bank met relaxfunctie. Ook hierin is de keuze enorm. Van hoekbanken met relaxfunctie tot aan verstelbare 3-zitsbanken. Het is maar net welk formaat of type bankstel je zoekt. De moderne bank met relaxfunctie voorziet in comfort en is dan ook veel gekozen onder senioren. De moderne bank met relaxfunctie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Jij kiest de bank en materiaal naar keuze. Merken in onze collectie die de moderne bank met relaxfunctie bieden, zijn onder andere Profijt Meubel, IN.HOUSE en Montèl. Wil je graag deskundig advies bij het kopen van een moderne bank met relaxfunctie of een moderne senioren bank? Dat begrijpen we maar al te goed. Kom dan langs in onze woonwinkel. Onze woonexperts helpen je graag bij het vinden van de perfecte moderne senioren of relaxbank en demonstreren je graag alle mogelijkheden van onze banken met relaxfunctie. Maak jouw droombank waar met een moderne bank met relaxfunctie!

Ruime keuze uit 200 moderne banken

De moderne bankstel vind je bij Woonboulevard Poortvliet in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij het kiezen van een bankstel is het belangrijk om allereerst het formaat te bepalen. De moderne bankstel is er als 2-zits bank, 3-zitsbank, 4-zitsbank en maten daartussen. Maar natuurlijk is de moderne hoekbank ook een optie. Net waar jij naar op zoek bent. Ook het materiaal speelt een belangrijke rol in je keuze. De moderne bank is er in verschillende materialen, van leder en microleer tot aan stof. Populair is de moderne leren bank, maar je hebt de keuze uit nog veel meer materialen. De keuze is helemaal aan jou. Niet alleen de vormgeving en het gevoel is belangrijk, maar qua kleur moet het natuurlijk ook passen in jouw interieur. Dat is met het grote assortiment van Woonboulevard Poortvliet geen probleem. De moderne bankstel is er in trendy kleuren. Veelgekozen in een modern interieur is de grijze bank, beige bank, cognac bruine bank en zwarte bank. Maar ook de groene bank en blauwe bank zijn passend in een modern interieur. Een kleurkeuze is persoonlijk en afhankelijk van jouw interieur. Heb je hulp nodig bij het kiezen van kleur? Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren en adviseren. Met een ruime keuze uit meer dan 200 moderne banken, vind jij hoe dan ook de moderne bank die perfect in jouw interieur past.

Moderne bank kopen bij Woonboulevard Poortvliet

Het kan best een uitdaging zijn om een moderne bank te kiezen dat precies bij jou in huis past. Daarom helpen onze woonexperts je graag bij je keuze. Of je nou een eenvoudige moderne bank wilt of een moderne bank met relaxfuncties. Vraag gerust advies bij een bezoek aan Woonboulevard Poortvliet of kies voor een persoonlijk interieuradvies. Tijdens een interieuradvies worden de meubels die je op het oog hebt, ingetekend in je eigen huis met een 3D-tekening. Zo vind je zeker weten een moderne bank die perfect bij jou én je interieur past. Of misschien zou jij wel graag een bank op maat willen? Ook dat is mogelijk. Of laat je vrijblijvend inspireren in onze woonwinkel. Wij hebben enorm veel keuze uit de mooiste moderne bankstellen van top woonmerken. Naast bankstellen vind je in onze woonwinkel ook bijpassende meubels en woonaccessoires, zoals salontafels, tv-meubels, dressoirs, fauteuils en nog veel meer. Ontdek de perfecte moderne bank bij Woonboulevard Poortvliet.

Modern bankstel online bestellen

Heb jij jouw favoriete moderne bankstel al gevonden? Dan kun je het bankstel makkelijk en snel bestellen in onze webshop. Binnen een paar stappen heb je jouw bestelling geplaatst en gaan wij aan de slag om jouw nieuwe moderne bank zo snel mogelijk te leveren. In onze collectie zijn een aantal moderne banken op voorraad, ideaal als je zo snel mogelijk een nieuw bankstel nodig hebt. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij de laagste prijsgarantie en daarnaast vijf jaar garantie op jouw aankoop. Bij Woonboulevard Poortvliet koop je zorgeloos jouw favoriete moderne bankstel!