Hemelvaartsdag 25 mei & 2e Pinksterdag 5 juni

Wat is jouw woonstijl? Welke accessoires passen in jouw interieur? Voor welke kleur kan jij het beste kiezen? Laat je, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, inspireren en adviseren op deze speciale dag bij Woonboulevard Poortvliet en profiteer van de unieke aanbiedingen!

 

#WOONCOACH 5 juni 2017

Heb jij hulp nodig met het inrichten van je huis? Ben je klaar voor een nieuw interieur? De #wooncoach helpt je graag! Tussen 10.00 en 17.00 uur krijg je tijdens een speeddate van 30 minuten een persoonlijk advies. Heb je nog meer vragen? Dan kun je gratis een vervolg gesprek inplannen met onze interieuradviseurs.

Workshop Dock Four2e Pinksterdag - 5 juni | Weyts Interieur

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van Dock Four. Met diverse stalen en foto's creëer je een persoonlijke en unieke wand. Heb jij het mooiste ontwerp? Dan win je een wandcombinatie van Dock Four t.w.v. € 500. Aanmelden voor deze workshop is niet nodig. Kom langs bij Weyts Interieur en schuif gezellig aan.

Knutselactiviteiten 5 juni 2017 | Kidsworld XXL

Speciaal voor alle kids zijn er weer een aantal knutsel activiteiten. Aanmelden is voor beide dagen niet nodig, kom gezellig langs op de afdeling Kidsworld!

Weber Barbecue demonstratie 5 juni 2017 | Weber Experience Shop

Wil jij de fijne kneepjes van het barbecueën leren? Dan is deze demonstratie van een echte grillmaster precies iets voor jou. Onder leiding van een echte grillmaster leer je alles over het ‘Weberen’. Van het bereiden van een compleet menu, tot nuttige tips met betrekking tot het onderhoud van de barbecue. Zo kun jij samen met vrienden en familie optimaal genieten van de zomer.

Hapje & drankje 5 juni 2017 | SPIJS Restaurant

Genieten van een heerlijk zomers drankje en hapje. Woonboulevard Poortvliet XXL is waar wonen, winkelen, genieten en ontspannen samenkomen!