Woonboulevard Poortvliet als werkgever

  • de grootste volledig overdekte Woonboulevard van Nederland
  • een familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat
  • een team van 250 medewerkers
  • brenger van woongeluk

Al 100 jaar specialist in wonen
Klein begonnen, groot gegroeid. Dat is in het kort de geschiedenis van Woonboulevard Poortvliet. Van de winkel van Sinkel in 1919 tot Woonboulevard Poortvliet XXL vandaag de dag. In die tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest en we groeien nog steeds.

Onze kracht
De klant staat altijd centraal. Dagelijks doen we er alles aan om het woongeluk van onze klanten te realiseren. Dat we nog steeds een familiebedrijf zijn, met waarden als eerlijkheid, harmonie en betrouwbaarheid, daar zijn we trots op!

Groeien
Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij zijn een organisatie in beweging en bieden onze medewerkers kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling in hun loopbaan bij de Woonboulevard. Wanneer jij groeit, groeien wij ook!

Continu verbeteren
Als organisatie kijken we graag vooruit, maar evalueren wat nog beter kan is even belangrijk. Met een positieve verbeter-mindset streven we er als organisatie naar om samen met onze medewerkers elke dag een stapje vooruit te gaan. Daar hoort het vieren van successen uiteraard ook bij!

Wat kan je van ons verwachten?
Een uitdagende baan in een fijne werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en uiteraard een passend salaris. Duurzame samenwerking vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij alle nieuwe medewerkers na het eerste jaar uitzicht op een vast contract.

Pas jij bij ons?
Zijn de woorden open, eerlijk, enthousiast, gedreven, positief kritisch, harmonie en humor jou op het lijf geschreven? Heb je net als ons passie voor woongeluk? Dan willen we je graag beter leren kennen!