100 jaar wonen & slapen

Klein begonnen, groot gegroeid. Dat is in het kort de geschiedenis van Woonboulevard Poortvliet. Van de Winkel van Sinkel in 1919 tot Woonboulevard Poortvliet XXL in 2019. Daar tussenin is heel wat gebeurd. Waar Dhr. Potter begon met etenswaren en huishoudelijke artikelen, daar is de vierde generatie van de familie Bouman gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën. Vanaf het ontstaan van de woonboulevard staat de klant centraal, dat is de basis en kracht van het familiebedrijf. En dat blijft zo.

 

Bedankt voor 100 jaar vertrouwen!

Onze klanten maken het al 100 jaar mogelijk dat wij kunnen blijven groeien en vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Tijdens ons jubileumweekend kregen we het prachtige nieuws dat we het Koninklijk wapen Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mogen voeren voor Bouman-Potter B.V. Een hele eer waar we bijzonder trots op zijn!

Ons Avontuur

Compilatie jubileumfeest

Wat een fantastische jubileumweek hebben we gehad met als hoogtepunt ons grote jubileumfeest afgelopen zaterdag en het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” dat we mochten ontvangen uit handen van de Burgemeester van Tholen. Zoveel mensen en zoveel blije gezichten, we zijn de tel kwijtgeraakt.... Om nog even na te genieten delen we het feest nog eenmaal met jullie door middel van deze video compilatie. Nogmaals dank voor alle leuke, grappige en ontroerende reacties. Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst!

Reportage Omroep Zeeland

Voor ons 100-jarig bestaan is Omroep Zeeland bij ons op bezoek geweest en heeft een bijzonder leuke reportage gemaakt over de Winkel van Sinkel van onze oprichter P.A. Potter, de groei van het bedrijf en waar we als Woonboulevard Poortvliet nu staan. Wij zijn heel trots op het resultaat en op ons 100 jarig avontuur. We kijken met vertrouwen naar de toekomst!

Klik hier voor het artikel