vtwonen Verbouwen en verhuizen 2017 

Verbouwen of verhuizen? Veel mensen zitten met dat dilemma. In samenwerking met vtwonen heeft Woonboulevard Poortvliet ook in 2017 weer drie stellen voorzien van een nieuw interieur. Worden zij weer helemaal verliefd op hun verbouwde huis? Dat zie je terug in aflevering 2, 5 en 7. Ben jij een echte fan van vtwonen verbouwen of verhuizen? Houdt dan zeker deze pagina in de gaten, na uitzending 2, 5 en 7 kun je meedoen aan onze speciale prijsvraag en kans maken op een wooncheque t.w.v. € 150. Natuurlijk zorgen wij dat de mooiste items uit iedere uitzending verkrijgbaar zijn in onze webshop.

Aflevering 7: 20 december 2017 - 21.30 uur op Net5

Aflevering 5

Dicht bij het centrum van Utrecht vind je het jaren ’30 herenhuis van een samengesteld gezin met vier tieners. Nu de kinderen ouder worden, lijkt het huis te klein te zijn en vraagt het stel zich af of het geen tijd wordt om te verhuizen. De één ziet dat echter meer zitten dan de ander.

De wens van dit gezin is om een licht en ruimtelijk huis binnen te stappen, waar plaats is om samen te koken, eten en relaxen. Qua interieur hebben ze een voorkeur voor de combinatie van strak en retro. Maakt de renovatie van het vtwonen-team dit huis tot het thuis waar dit gezin naar op zoek is?
vtwonen shop de items
vtwonen aflevering 5