/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

3 & 4 maart

Het voorjaar is in zicht met al deze kleurrijke workshops! Wij heten je van harte welkom om het voorjaar goed te starten bij Woonboulevard Poortvliet. Bekijk de informatie over alle workshops op deze pagina en vergeet je niet aan te melden!

 

Restaurant SPIJSBij restaurant Spijs kan je even een heerlijk verwenmomentje voor jezelf meepakken. De aanbieding: een tompouce, petit-four én een mini-muffin voor de actieprijs van €3,95. Dat wordt genieten!

Restaurant SpijsEven heerlijk genieten.. Op zaterdag 29 april en zaterdag 6 mei met een koffie of thee en Hollandse appeltaart met slagroom voor de actieprijs van €4,50

Mini tuin makenHaal het voorjaar in huis! In samenwerking met tuincentrum de Bonte creëer jij in deze workshop een trendy mini-tuin, voor binnen of buiten.

Workshop Thools HipGa creatief aan de slag tijdens de workshop van Thools Hip met het maken van een woonslinger voor de kinderkamer.

ergonomisch slapenHeb je last van rugklachten? Word je vaak moe wakker? Een verkeerde slaaphouding is vaak de oorzaak van slaapproblemen. Op zaterdag 4 maart geeft onafhankelijk fysiotherapeut Gerjanne Visser je graag advies over het realiseren van een betere nachtrust.

BBQ demonstratieWil jij de fijne kneepjes van het barbecueën leren? Dan is deze demonstratie op zaterdag 4 maart van een echte grillmaster precies iets voor jou. Onder leiding van een echte grillmaster leer je alle informatie over het ‘Weberen’. Van het bereiden van een compleet menu, tot nuttige tips met betrekking tot het onderhoud van de barbecue. Zo kun jij samen met vrienden en familie optimaal genieten van het voorjaar. De demonstraties zijn tussen 12.00 en 17.00 uur.

Kids activiteitSpeciaal voor alle kids op vrijdag 3 maart: knutsel een mooie tak met kleurrijke slingers die je als decoratie op kunt hangen. Zo krijg je een prachtige versierde voorjaarstak voor in huis. Leuk voor in de woonkamer, of natuurlijk in de kinderslaapkamer! Op zaterdag 4 maart kunnen de kids meedoen met een kleurwedstrijd. Degene met de mooiste voorjaars kleurplaat wint een leuke prijs! De kidsactiviteiten zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is voor beide dagen niet nodig, kom gezellig langs op de afdeling Kidsworld!

StresslessLaat je inspireren en adviseren op zaterdag 4 maart over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van comfortabel zitten. De Stressless collectie bestaat uit een breed scala aan comfortabel meubilair. De Stressless adviseur is de hele dag aanwezig en gaat graag samen met jou op zoek naar een fauteuil, die perfect bij jou past.