Zo zorg je voor een goede nachtrust

Nachtenlang woelen en ’s ochtends maar moeilijk uit bed komen. Herken jij dit? Slaaptekort lijkt onschuldig maar een goede nachtrust is van levensbelang. Wanneer je slaapt geef je je lichaam de kans om weer op te laden en te herstellen. Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wist je dat 1 op de 5 volwassenen last heeft van terugkerende rugklachten? Niet alleen rugklachten zijn een veelvoorkomend probleem maar ook bijvoorbeeld nek spanningsklachten, een slapende arm ’s nachts, een tintelende heup of scoliose kunnen zorgen voor een slechte nachtrust. Een goed matras en de juiste boxspring zorgen voor een goede nachtrust. Maar welk matras past bij jou?

Wanneer je last hebt van rugklachten heb je weer een ander matras nodig dan wanneer je het bijvoorbeeld vaak te warm of juist te koud hebt. Door rekening te houden met verschillende factoren kies je de matras die bij jou past. Zo is het allereerst belangrijk te kijken naar eventuele lichamelijke klachten maar ook de slaaphouding speelt een belangrijke rol. Een ding is duidelijk: wanneer je kiest voor een nieuw bed dan kies je zonder twijfel voor kwaliteit. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit van een bed of boxspring zich op verschillende manieren moet laten gelden. Zo moet het bed aan een bepaald slaapcomfort voldoen om jou te voorzien van een optimale nachtrust. Maar ook de levensduur is belangrijk, je wilt een bed dat lang meegaat. Tot slot wil het oog ook wat, dus ook design speelt een rol in de keuze voor een nieuw bed. VISPRING heeft het beste van al die werelden. Met exclusief handgemaakte boxsprings van zeer hoge kwaliteit en een mooi design, ervaar jij een nachtrust als nooit tevoren.


Vispring advies
Vispring advies
Vispring advies
Vispring advies
Vispring advies

Exclusief handgemaakt
Echte bedden worden met de hand gemaakt, door de jaren heen heeft VISPRING echt vakmanschap kunnen ontwikkelen als het gaat om het maken van een prachtige, kwalitatief hoge collectie bedden. Door het gebruik van pocketveren in de matrassen en veren die worden gemaakt van vanadiumstalen draden is de luxe niet alleen te zien in iedere boxspring maar ook duidelijk te voelen. Dit komt je slaapcomfort zeker ten goede. Het gebruik van hoge kwaliteit materialen zorgt tevens voor een lange levensduur.

 

Zeer hoge kwaliteit
Een goede ondersteuning begint met de juiste veren. Ieder matras heeft iedereen zijn eigen specialiteiten. Wil je echt goed slapen dan kies je voor een matras met pocketvering van VISPRING. Bij een pocketveren matras wordt iedere pocketveer in een apart zakje verpakt, dit zorgt ervoor dat het matras meegolft met de bewegingen van het lichaam en op die manier een geweldig ligcomfort creëren. Slapen was nog nooit zo leuk!

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je de gehele collectie van VISPRING. De slaapadviseurs staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zo creëer jij een koninklijke slaapkamer mét hoogwaardig slaapcomfort.


Adviseur

Hulp of advies nodig?

Onze adviseurs staan voor je klaar.


ONTDEK ONZE VISPRING COLLECTIE