• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
9.4 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Verwenarrangement

Verwen jezelf! Niet alleen met nieuwe designmeubels bij Weyts, maar ook met het verwenarrangement dat je daarbij ontvangt. Een heerlijke hotelovernachting in een boutique hotel in Rotterdam en 5-gangen verrassingsdiner voor twee bij toprestaurant Hangar 85.

Van 23 maart tot en met 2 april ontvang je dit arrangement bij besteding van €2000,- bij Weyts Interieurs.

Voorwaarden

Deze actie is enkel geldig bij besteding vanaf €2000,- bij Weyts Interieurs.

 

Hotel STROOM – een urban experienceWelkom in het bruisende hart van Rotterdam, waar hotel STROOM je met open armen verwelkomt. Je checkt in bij het hotel, dat is gevestigd in een oude elektriciteitsfabriek, waar aan het begin van de 20e eeuw de eerste stroom van Rotterdam werd opgewekt. Deze vibe van vernieuwing en traditie gaat hand in hand met de trendy vormgeving van het hotel, waar je verblijft in één van de luxe kamers. Na het inchecken ga je met de taxi naar het centrum van Rotterdam.


Hangar 85 – de nieuwe hotspotMaak kennis met de nieuwe culinaire hotspot in Rotterdam, die is gelegen in de Wijnhaven. Hangar 85 biedt een combinatie van moderne en huiselijke elementen, waardoor jij je er meteen op je gemak voelt. Het team van Hangar 85 staat klaar om de mooiste creaties voor je te bereiden, waarbij wordt gezorgd voor de perfecte match van een gerecht en bijpassende wijn. Bij binnenkomst krijg je een bruisend aperitief, waarna je in de watten wordt gelegd met een luxe viergangendiner met wijn, water, koffie en thee. Het ontbreekt je aan niets bij Hangar 85! Na deze heerlijke ervaring ga je met de taxi terug naar het hotel om daar de nacht door te brengen. En de dag erna is het helemaal aan jou: na een verfrissend ontbijt wacht Rotterdam op je om ontdekt te worden!