6 Artikel(en)
 1. Direct leverbaar

  Ligbed Marseille

  Ligbed Marseille

  Met ligbed Marseille op het terras in de tuin vind je ied...

  € 249,00

  € 179,00 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Swing Chair Cocoon

  Swing Chair Cocoon

  In de swing chair Cocoon schommel je heerlijk heen en wee...

  € 299,00

  € 279,00 Incl 21% BTW
 3. Direct leverbaar

  Loungeset Ancona

  Loungeset Ancona

  Wanneer de zon schijnt, is het tijd om naar buiten te gaa...
  € 599,00 Incl 21% BTW
 1. Direct leverbaar

  Relaxstoel + Hocker La Paz

  Relaxstoel + Hocker La Paz

  Niet alleen in huis wil jij comfortabel kunnen genieten v...

  € 449,00

  € 399,00 Incl 21% BTW
 2. Direct leverbaar

  Ligbed Verona

  Ligbed Verona

  Verwen jezelf met de aanschaf van ligbed Verona, een meub...

  € 349,00

  € 299,00 Incl 21% BTW
 3. Direct leverbaar

  Relaxfauteuil Bologna

  Relaxfauteuil Bologna

  Genieten van optimaal comfort wordt mogelijk met relaxfau...

  € 379,00

  € 299,00 Incl 21% BTW

6 Artikel(en)
 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Met een showroom van ruim 50.000 m2 en ruim 50.000 artikelen is Woonboulevard Poortvliet XXL de grootste woonboulevard van de Benelux met alles onder 1 dak. Van lamp tot compleet interieur en van klassiek tot design, wij bieden een totaal beleving in wonen en slapen.
   
 • 30 woonwinkels
  Woonboulevard Poortvliet XXL bestaat uit 30 woonwinkels met elk hun eigen assortiment en stijl. Laat je inspireren op het gebied van wonen, slapen, woonaccessoires, verlichting, vloeren & stoffering, tuinmeubelen en keukens. En met meubelen voor ieder budget vind je vast wat je zoekt in één van onze woonwinkels.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Wat ooit begon in 1919 als Winkel van Sinkel in het kleine centrum van Poortvliet is de afgelopen 95 jaar uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat en een begrip in de omgeving. Ook nu nog is Woonboulevard Poortvliet XXL een echt familiebedrijf en staan goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact, een uitgebreid assortiment en een fijne sfeer hoog in het vaandel. Met deze ruim 95 jaar aan ervaring hopen wij een beleving te bieden die je nergens anders vindt.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Woonboulevard Poortvliet XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij je aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.


  Let op! Uitzonderingen op deze regeling zijn Woonoutlet07 en Profijt meubel. Informeer naar de garantieregelingen van deze afdelingen.