Parasolhoezen

1 product

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Ben jij de trotse bezitter van een parasol of zweefparasol? Dan is een beschermhoes voor de parasol een absolute must have. Zo geef je de parasol een extra lange levensduur en geniet je nog meer van de verkwikkende schaduw in de lange zomermaanden.

Drie redenen om een parasolhoes te gebruiken

De voordelen van een beschermhoes zijn legio. Ben jij al in het bezit van een Aerocover hoes voor je parasol? Er zijn vier redenen om te kiezen voor een hoes van waterdicht en ademend materiaal:

  1. Bescherm je parasol tegen verkleuring
    Wanneer je net een nieuwe parasol hebt aangeschaft, ben je heel trots op je aanwinst. De prachtige kleur van het doek van de parasol blijft het langst mooi als je een hoes bij je parasol aanschaft. Online in de webshop van Woonboulevard Poortvliet kun je precies zien welke hoes de juiste afmeting heeft voor je parasol.
  2. Bescherm je parasol tegen regen en wind
    Met de juiste bescherming tegen de elementen gaat jouw parasol een stuk langer mee. Nu lijkt het doek van de parasol alleen last te hebben van de wind als het uitgeklapt is, maar ook als het doek is ingevouwen, is het gevoelig voor wind. Ook dan is een Aerocover beschermhoes dé oplossing.
  3. Bescherm je parasol tegen de winter
    In de winter heb je de parasol niet nodig op het terras. Een beschermhoes om je parasol is geen overbodige luxe tijdens de lange wintermaanden. Dan weet je zeker dat het doek in goede conditie blijft en je de parasol zo tevoorschijn kunt halen als de zon weer begint te schijnen.

Ontdek de parasolhoezen van de woonboulevard

Om jou de meeste keuze te geven in beschermhoezen, vind je in de tuincollectie van Woonboulevard Poortvliet een ruime selectie producten van het merk Aerocover. De beschermhoezen van Aerocover zijn gemaakt van lichtgewicht, ademend en waterdicht materiaal. Het rijgkoord met twee stoppers aan de onderzijde zorgt ervoor dat de hoes goed om de parasol blijft zitten. De hoezen van Aerocover zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat je een exemplaar kunt selecteren, dat perfect past bij jouw parasol.