Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

The Designer

Het interieur van The Designer is licht en functioneel, zacht en krachtig tegelijk. Hier woont iemand die een sterk ontwikkeld gevoel heeft voor stijl en verhoudingen. Organische, vrouwelijke vormen zijn gemixt met nuchtere grafische dessins, het blanke hout geeft warmte aan de minimalistische invulling van het interieur. Het kleurpalet is naturel. In de hoofdrol schittert het daglicht, dat tegelijk gekoesterd en getemperd wordt. The Designer laat al het overbodige weg en kiest voor schoonheid in zijn meest pure vorm en verliest tegelijkertijd nooit de functionaliteit uit het oog. Hij combineert natuurlijke vormen met artificiële materialen tot een harmonieus, tijdloos geheel, modern qua vormgeving en helder als het Noord-Europese licht.

Tip van onze expertZorg voor een spannende mix van materialen: combineer in één ruimte aaibare stoffen – gordijnen, kussens en vloerkleden – met harde oppervlakken zoals stucwerk en een gietvloer.
Kies voor naturelEen combinatie van zachte natureltinten maakt de slaapkamer tot een plaats waar het fijn vertoeven is. Ontspannen en slapen zijn activiteiten die er centraal staan, in het stralende zonlicht of het rustgevende schemerdonker. Verduisterende rolgordijnen en lange gordijnen van vloer tot plafond vormen samen een functioneel en esthetisch geheel. Het selecteren van bij elkaar passende elementen in raambekleding zorgt voor een hommage aan de architectonische elementen van de ruimte. En de duurzame materialen vullen het kleurenpalet van romig wit en zachte zandtinten aan, zodat een bijzonder geheel ontstaat.