50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Duurzaam ondernemen

In een wereld die blijvend veranderd is het de kunst om als bedrijf mee te gaan in die veranderingen. De druk op het klimaat wordt steeds verder opgevoerd. Het is tijd om een gezond klimaat te creëren en daar wil Woonboulevard Poortvliet graag haar steentje aan bijdragen. Zo maken we bewuste keuzes om iedere dag een stapje duurzamer te worden en ons in te zetten voor mens en milieu. Dit doen wij op verschillende manieren.


Wat doen we nu?

Meubels krijgen een tweede leven

Duurzaam in de showroom

Duurzaam bezorgen

Meubels krijgen een tweede leven

Om verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan krijgen meubels bij ons een tweede leven. Zo worden meubels die uit de collectie gaan verkocht in onze woonoutlet tegen een superscherpe prijs en worden dus niet weggegooid. Daarnaast kun je, wanneer je nieuwe meubels bij ons besteld, de oude meubels meegeven met onze bezorgers tegen een gering tarief. Dan zorgen wij ervoor dat ze in de kringloop winkel van het Leger des Heils komen en tegen een klein prijsje verkocht kunnen worden. Op deze manier krijgen de meubels een tweede leven, wordt er minder verspild én kunnen we iedereen die het wat minder heeft een steuntje in de rug bieden. Op het gebied van slapen worden oude matrassen door ons gerecycled zodat deze materialen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Duurzaam in de showroom

Maar ook binnen onze showroom houden wij ons bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo is het dak van onze showroom voorzien van 8.000 zonnepanelen, een heus zonnepark, om op die wijze stroom op te wekken. Alle verlichting in de showroom is vervangen door LED verlichting. Op onze parkeerplaats heb je de mogelijkheid om je elektrische auto op te laden aan een van onze laadpalen en daarnaast proberen zo de min mogelijk afval te produceren.

Duurzaam bezorgen

Ook op het gebied van bezorgen proberen we constant te verduurzamen. Zo maken we gebruik van een systeem om onze bezorgroutes te optimaliseren tegen onnodige kilometers en is het mogelijk om verpakkingsmaterialen voor u mee te nemen en te recyclen wanneer wij uw nieuwe meubels hebben geleverd. In de toekomst willen wij met al onze vrachtwagens overgaan op elektrisch rijden.