/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Stressless You

Design & comfort perfect verenigd

Stressless komt met een nieuwe collectie : Stressless YOU; een collectie die design en comfort samenbrengt in een aantal prachtige modellen. Een collectie voor iedereen die kwaliteit waardeert en een statement wil maken.

Het beste van twee werelden
Stel je een wereld voor waarin je niet hoeft te kiezen tussen ultramodern Scandinavisch design en oneindig comfort. Schets je lievelingsplek - één die niet minder is dan perfect. Van het design tot de materiaalkeuze tot het comfort, functie, vormen en kleuren is Stressless YOU gemaakt om er goed uit te zien en aan te voelen. Alles in perfect samenspel, op maat gemaakt voor jou en je behoeften. Open je ogen en verheug je over deze nieuwe serie van comfortfauteuils en- banken. Stressless YOU is minimalistisch helder qua design, maar compromisloos comfortabel. Wij nodigen je uit om samen met ons het beste van twee werelden te ontdekken - design en comfort.

New Nordic Comfort
Gebouwd op een fundament van traditie en Noors erfgoed, vormgegeven met een benadering die op de mens gericht is - dat is perfecte ergonomie
Het nieuwe Scandinavische comfort past zich aan je levenstijl aan, erkent je behoeften en is een inspirerend interpretatie van hedendaags Scandinavisch design. This is YOU. Meer dan ooit tevoren

 
Minimalistisch genieten begint bij de meubels uit de Stre...
€ 2.795,00 Incl 21% BTW
€ 0,00 Incl 0% BTW
Innovatie en design zijn de speerpunten van Stressless en...
€ 1.850,00 Incl 21% BTW
€ 0,00 Incl 0% BTW

Het geheim achter buitengewoon comfort

Het unieke Plus systeem
Ieders voorstelling van comfort is anders. Er zijn geen regels om je goed te voelen, want wij zijn allemaal individuen met verschillende smaken en percepties. Om het buitengewone comfort te bieden dat jij van Stressless verwacht, hebben wij unieke gepatenteerde functies zoals het Plus systeem ontwikkeld. Het bied de "bezitter" in elke positie optimale ondersteuning van het hoofd en lenden. Het Plus systeem geeft jou comfort door jou als individu te behandelen, in plaats van "one-size-fits-all" oplossing te bieden. Naar onze mening is echt comfort de echte luxe en de belangrijkste reden van het ongeëvenaarde Stressless gevoel.