• 50.000 m2 winkeloppervlakte
 • 5 jaar garantie
 • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Matrassen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Latex matras kopen

Een latex matras is een verantwoorde en duurzame keuze voor het creëren van een comfortabele slaapomgeving. De latex matras is zowel geschikt voor een bed met vlakke als verstelbare bodem.

De voordelen van slapen op een latex matras

De latex matras is een relatief nieuw soort matras. Latex is een natuurproduct en dat maakt dat latex matrassen in een hogere prijsklasse vallen dan andere matrassen. Wil jij een latex matras kopen? Dan lees je hier de voordelen van het slapen op een latex matras. Het natuurproduct latex zorgt voor een matras met een comfortabel en duurzaam karakter. De latex matras is drukverlagend, zodat de natuurlijke curve van de ruggengraat wordt ondersteund, wanneer je op je rug of zij slaapt. Een latex matras met een hoog percentage natuurlatex is eco-vriendelijk, zodat je een duurzame keuze maakt. Nog een voordeel van matrassen van latex: het materiaal is anti-allergie en anti-huisstofmijt. De latex matras is dus ook een goede keuze als je last hebt van allergieën. Naast de matras van natuurlatex zijn er ook de Talalay latex matrassen. Deze matrassen hebben natuurlatex als basis, maar door het gebruiken van een vernieuwende techniek heeft Talalay latex een open celstructuur en is nog veerkrachtiger dan gewone latex. Onze slaapexperts vertellen je graag meer over de verschillende latex matrassen in onze collectie.

Latex matras kopen? Lees hier onze tips.

Bij het kopen van een latex matras is het erg belangrijk om te proefliggen. Dat lijkt misschien een beetje gek, maar het is de enige manier om te voelen of een latex matras jou de ondersteuning biedt die je zoekt. Slaapexperts raden aan om eerst je top drie matrassen uit te zoeken en daarna deze matrassen minstens tien minuten te proberen. Pas dan lig je lang genoeg op een latex matras om het comfort en de ondersteuning optimaal te ervaren. Ben je benieuwd naar onze collectie latex matrassen? We heten je van harte welkom in de showroom in Poortvliet.