/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10
SlaapadviesOm jouw en onze gezondheid te waarborgen, houden wij ons ook tijdens het slaapadvies aan de richtlijnen van het RIVM.
Hoe we dat doen, lees je hier.
Het slaapcomfort van je dromen

Iedere ochtend opstaan met een glimlach op je gezicht? Dat is precies wat een goede nachtrust met je doet. Maar hoe zorg je er nou voor dat je lekker slaapt? Op die lastige vraag zoeken onze slaapadviseurs samen met jou het antwoord. Met 8000 m2 is onze slaapafdeling groot genoeg om de slaapkamer te vinden die perfect bij je past!
PERSOONLIJK SLAAPADVIES – Hoe werkt dat?

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en doen dat met persoonlijk slaapadvies. Tijdens een uitgebreid advies luisteren onze experts naar al jouw wensen maar wordt er ook rekening gehouden met eventuele klachten, je leeftijd en je slaaphouding. Alles om tot een optimaal slaapcomfort te komen zodat jij iedere nacht heerlijk kunt wegdromen en uitgerust wakker wordt!
Meer dan het juiste slaapcomfort

Natuurlijk adviseren we je graag over het juiste slaapcomfort maar er is meer. Want naast advies over een echt goed matras of het perfecte hoofdkussen, kun je bij onze slaapexperts ook terecht voor de inrichting van je hele slaapkamer. Zo staat onze kastenspecialist voor je klaar om te kijken naar de ideale kastindeling voor jouw slaapkamer en geven onze stylistes graag tips voor de juiste finishing touch! Maak nu een afspraak met een van onze slaapexperts.

Meld je hier aan

  • View file...

* Vereiste velden
Ontmoet alvast enkele van ONZE SLAAPADVISEURS