• 50.000 m2 winkeloppervlakte
  • 5 jaar garantie
  • Laagste prijzen
0 / 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Serax

Je huis wordt pas echt persoonlijk met Serax. Het merk heeft een collectie boordevol mooie woonitems om van jouw huis echt je eigen plekje te maken. Want je interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en moet dus vol producten staan die echt bij jou passen. Van bank tot relaxfauteuil maar ook serviesgoed of mooie Serax decoratie items geven vorm aan je interieur. Woonboulevard Poortvliet heeft een uitgebreide collectie van de mooiste Serax producten. Kom langs in onze showroom en kies jouw favorieten!

Serax vakmanschap

Met Serax kies je niet alleen voor frisse accessoires maar het creëert ook een persoonlijke touch. Je maakt je huis gezellig en zorgt voor onvergetelijke momenten met deze prachtige collectie. Elk product wordt gemaakt met liefde en aandacht voor het vak. Het interieur van een huis is de spiegel van de persoonlijkheid van de mensen die er leven. Daarom kiest Serax altijd voor producten met soul. Producten die een verhaal vertellen, waar leven in zit.

Een van de pijlers van het merk is niet voor niks; We design happiness. Door middel van unieke vormen, materialen en stijlen zorgt Serax ervoor dat je huis een en al vrolijkheid uitstraalt. Serax zoekt het mooie in iedere dag, het zoekt de fijne dingen die het leven net een stukje mooier maken. De collectie omvat accessoires die een huis creëren vol geluk en inspiratie.

Producten om te ervaren, te delen en te ontdekken. Het is niet voor niks dat sterrenrestaurants gebruik maken van het prachtige servies van Serax. En jij kunt jouw mooiste gerechten nu ook opdienen op het prachtige serviesgoed. Zo maak je van eten een echte beleving.

De trendy items van Serax

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je een uitgebreide collectie vol woonaccessoires met Serax. Elk product is met zorg gekozen met als doel het brengen van vrolijkheid en geluk. Met een traditionele werkwijze wordt elk product gegarandeerd vervaardigd met uniek vakmanschap. Serax maakt je huis gezellig, een plek om echt thuis te komen. Kom een dagje woonshoppen en bekijk de hele collectie in onze showroom.