/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Raamzinnige Zaterdagen

Van zaterdag 14 mei tot en met zaterdag 4 juni opent Crea Home Fashion haar deuren voor de Raamzinnige Zaterdagen! Vier zaterdagen lang kun jij tegen een aantrekkelijke korting de perfecte raamdecoratie aanschaffen. Welkom bij Woonboulevard Poortvliet, wij maken woondromen waar!

14 meiBTW Cadeau op Easy ClickZonder boren en zonder schroeven: dus geen gaten in het kozijn! De Easyclick zonwering bestaat uit een aluminium frame met ingebouwde raamdecoratie, die rechtstreeks met een magneetband op het kozijn geplaatst wordt.

Op zaterdag 14 mei ontvang je 21% korting op alle Easy Click systemen.
21 mei4e rolgordijn gratisHet is uitslapen in stijl als de ramen worden afgeschermd met een rolgordijn. Fel zonlicht wordt buitengesloten en het blijft koeler in de slaapkamer. De collectie rolgordijnen wordt steeds uitgebreid en er is keuze uit een royale selectie textielsoorten in een kleur die past bij jouw interieur. Voor elke woonwens bestaat het perfecte rolgordijn!

Op zaterdag 21 mei ontvang je bij de aankoop van 4 rolgordijnen de kleinste gratis!
28 meiBTW cadeau op gordijnen Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis. Ze blijven op de achtergrond, maar zijn de basis voor je interieur zoals jij het wilt vormgeven. Kies voor gordijnen in stoer linnen, zachte katoen of materiaal met een elegante glans. Verduisterende stof met een prachtig dessin of design in-betweens. Met keuze uit meer dan 1000 Toppoint interieurstoffen is de keuze aan jou!

Op zaterdag 28 mei ontvang je 21% korting op gordijnen.

4 juniBTW cadeau op horsystemen Als je graag met het raam open slaapt, is een hor voor het raam onmisbaar. Zo krijgt ongedierte geen kans om binnen te komen, maar frisse lucht wel. Niet alleen voor de ramen van je huis, maar ook voor de deuren zijn passende horsystemen leverbaar. Zo kies je voor een huis waar altijd een fris zomers briesje naar binnen kan waaien!

Op zaterdag 4 juni ontvang je 21% korting op horren.