Schipper Accountants | Projectinrichting | Woonboulevard Poortvliet

Projectinrichting

Schipper Accountants

Projectinrichting Schipper Accountants

Bij Schippers Accountants, gevestigd in Tholen, staat een goede werksfeer op kantoor hoog in het vaandel. Het team heeft nauw samengewerkt en afspraken gemaakt op locatie en in de showroom om een plan te bedenken dat perfect past bij hun visie.

Lees meer
fotobanner Schipper Accountants 1
fotobanner Schipper Accountants 2
fotobanner Schipper Accountants 3

Review van Schippers Accountants

Voor de restyling van ons kantoor in Tholen hebben we geschakeld met Woonboulevard Poortvliet; Sandra van Dijke. Vanaf het begin af aan heeft zij goed meegedacht over de sfeer die we over het hele kantoor wilden neerzetten. We hebben diverse afspraken op locatie en in de showroom gehad om samen het plan te bedenken en de materialen er bij te zoeken. Ook dit is doorgevoerd in de contacten met externe partijen, zoals de stucadoor en schilder. Kortom: alles viel samen en binnen de gestelde afspraken zijn alle materialen geleverd en is tot in de puntjes de restyling doorgevoerd. Ik beveel Woonboulevard Poortvliet (afdeling Projecten – Sandra van Dijke) dan ook zeker aan!

Barbara de Feijter


Bekijk hier het eindresultaatAfspraak inplannen?

Ben je op zoek naar een uniek concept op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Sandra van Dijke van Woonboulevard Poortvliet en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een passend concept!

Sandra van Dijke | Projecten | Woonboulevard Poortvliet

Sandra van Dijke