50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Projecten Woonboulevard PoortvlietProjecten Woonboulevard Poortvliet

Onze Projecten

Met ruim 100 jaar ervaring in de interieurbranche en experts op het gebied van projectinrichting maken wij van ieder project een passend concept. Iedere branche brengt qua interieur en inrichting weer een nieuwe uitdaging met zich mee. Onze experts op het gebied van inrichting weten hier perfect op in te spelen met hun kennis en ons interieuraanbod. Zodat we een gevoel kunnen creëren dat past binnen de branche. Woonboulevard Poortvliet ontwerpt en produceert een interieur dat perfect past bij de stijl van de opdrachtgever of klant. Van horeca tot kantoor en van zorginstelling tot onderwijsinstelling, wij leveren een passend interieur op maat.


Onze specialiteiten

Benieuwd naar ons?

Neem contact op:

contact

Benieuwd naar ons?

Neem contact op:

contact
Kantoren

Woonboulevard Poortvliet weet hoe belangrijk werken in een goede omgeving is. De juiste inrichting van een kantoor maakt werknemers niet alleen vrolijker maar ook productiever! De juiste sfeer creëren is dus erg belangrijk, ook als het gaat om het inrichten van een kantoor. Daar weet onze interieurexpert Sandra van Dijke alles van. Zij heeft onlangs het kantoor van de burgemeester van Tholen opnieuw mogen inrichten. Het restylen van dit kantoor was een erg leuke opdracht. Het is een mooi, licht kantoor geworden waar praktisch en functioneel samenkomen in meubels van Castelijn en design meubels. Zo hebben we gebruik gemaakt van de wandborden van Dock Four die ook te gebruiken zijn als whiteboard. Een leuk project om te mogen doen!


Projecten Woonboulevard Poortvliet Kantoren
Projecten Woonboulevard Poortvliet Kantoren
Projecten Woonboulevard Poortvliet Horeca
Projecten Woonboulevard Poortvliet Horeca
Horeca

Als horecabedrijf wil je gastvrij zijn, uitnodigend en wil je een bepaald gevoel creëren. Kortom, je wilt je gasten kunnen ontvangen in een sfeervolle omgeving. Maar aan welke eisen wil jij dat de inrichting van jouw restaurant voldoet? Onze experts helpen je daar graag bij. Zo brengen zij jouw visie tot leven in het interieur van jouw restaurant.

Een mooi voorbeeld van een project dat onze expert Sandra van Dijke onlangs heeft gerealiseerd is Restaurant De Zeester. Hierbij is voornamelijk gelet op herkenbaarheid, De Zeester moet herkenbaar blijven voor gasten en de gezellige sfeer moet behouden blijven. Van vloeren tot stoffering en van meubels tot een kleurplan. Alles is samen met onze interieurexpert op de juiste manier tot een levendig eindresultaat gebracht. Om van een avondje eten bij De Zeester een echte belevenis te maken. Daarnaast heeft Woonboulevard Poortvliet niet alleen met restaurants mogen samenwerken maar ook vakantieparken hebben de expertise van Sandra van Dijke ingeschakeld en het juiste interieur te kunnen realiseren.


Zorg

Ook de zorg heeft baat bij een goede inrichting. Woonboulevard Poortvliet heeft een aantal mooie projecten in de zorgsector mogen verwezenlijken. De juiste inrichting kan rust bieden aan patiënten en kan in sommige gevallen ondersteunen bij herstel. Denk hierbij aan kleurgebruik maar ook aan materiaalgebruik. Een mooi project dat we hebben verwezenlijkt is het Adriano Huis in Bergen op Zoom. Het gebouw is een oude kazerne die is omgebouwd tot een wooninstelling. Woonboulevard Poortvliet heeft de inrichting gedaan van de algemene woonkamers, noodopvang en de persooneelsruimte van het Adriano Huis. Daarnaast heeft Woonboulevard Poortvliet nog verschillende zorginstellingen mogen ondersteunen bij het realiseren van de juiste inrichting.


Projecten Woonboulevard Poortvliet zorg
Projecten Woonboulevard Poortvliet zorg
Projecten Woonboulevard Poortvliet Horeca
Projecten Woonboulevard Poortvliet Horeca
Onderwijs

De toekomst ligt bij onze kinderen. Het is daarom belangrijk dat zij in een omgeving kunnen leren waarin ze zich thuis voelen en creatief worden uitgedaagd. Dat doe je niet alleen met de lesstof maar ook de inrichting van een school doet wonderen. Woonboulevard Poortvliet helpt je bij de inrichting van jouw school. Of het nu gaat om basisonderwijs, voorgezet onderwijs of een vervolgopleiding. Voor elke school geldt; de juiste inrichting biedt rust en creativiteit voor je leerlingen. Basisschool De Wegwijzer in Lepelstraat is een van de projecten die we gedaan hebben in de sector onderwijs. Een kleine maar fijne school waar het vooral belangrijk was dat het gevoel van vertrouwdheid behouden bleef. Samen met onze interieurexpert Sandra van Dijke is er gekeken op welke manier het interieur nog meer aan kon sluiten bij de visie die basisschool De Wegwijzer heeft als het gaat om hun leerlingen. Een leuk en uitdagend project!Neem contact met ons op

Ben jij ook benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf, horeca, kantoor of een ander project? Neem dan contact op met Sandra van Dijke.


Onze projecten

Project 1


Project 2


Project 3


Project 4


Project 5


Project 6