50.000 M2 WINKELOPPERVLAKTE  5 JAAR GARANTIE  KLANTEN GEVEN ONS EEN 9+   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Plattegrond Woonboulevard Poortvliet

Plattegrond

Met 32 inspirerende shops onder één dak is Woonboulevard Poortvliet de grootste woonboulevard van de Benelux. Het familiebedrijf heeft een oppervlakte van 50.000 m2 en dat alles om jou te garanderen dat je alles vindt wat je nodig hebt op het gebied van wonen en slapen. Woonboulevard Poortvliet is dealer van alle topmerken in wonen en slapen. Denk hierbij aan Auping, Tempur, Norma en Pullman. Ook is de woonboulevard dealer van de topmerken Montèl, Feelings, XOOON, Stressless, IN.HOUSE, Bert Plantagie, Leolux, Jori en Rolf Benz.

Parkeren

Meer dan 800 parkeerplaatsen zijn er op het parkeerterrein aan de Paasdijkweg in Poortvliet, dus er is altijd plaats genoeg om de auto neer te zetten. Op het parkeerterrein zijn vier oplaadpalen te vinden, waar de elektrische auto kan worden opgeladen voor € 0,20 per kW. Ook aan de fietsers is gedacht: bij elke ingang is een overdekte fietsenstalling en er is een oplaadpunt aanwezig voor de elektrische fiets.

Neem contact met ons op >

Routebeschrijving

Het plannen van een dagje uit met het hele gezin is eenvoudiger en dichterbij dan je denkt. Poortvliet ligt in de provincie Zeeland, maar is vanuit Zuid-Holland, Noord-Brabant en België uitstekend te bereiken. Zo sta je vanuit Breda, Antwerpen en Rotterdam binnen 35 minuten bij Woonboulevard Poortvliet.

Plan je route naar Woonboulevard Poortvliet >