/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10
Beleef de lente

Het Pinksterweekend staat voor de deur en we halen de lente naar de woonboulevard! Tweede pinksterdag is onze showroom weer extra geopend van 10 tot 17 uur. Wij nodigen iedereen weer van harte uit voor een gezellige dag woonwinkelen en geniet daarbij van verschillende lente activiteiten!

Tot ziens bij Woonboulevard Poortvliet

"Activiteiten...
Live muziek
Geniet van de muzikale aankleding door het duo Luizter. Jolanda & Jörgen vullen de showroom met de akoestische klanken van hun live achtergrond muziek. Ze nemen je mee op een muzikale reis om te genieten van hun voorliefde voor prachtige ballads.

Barbecue demonstratie
Benieuwd naar de nieuwste tips & tricks voor de lekkerste barbecue gerechten? Kom dan langs bij de Weber barbecue demo. Hier leer je koken met de barbecue op heel nieuw niveau!

Foodtruck & Ijscokar
Kom even bij met een lekker ijsje van onze ijscokar of las een korte pauze in bij onze foodtruck onder het genot van een heerlijke bite.

Cocktailworkshop voor de kids
Shake shake shake! Kom een lekkere cocktail shaken bij onze cocktailworkshop. Speciaal voor de kinderen hebben we de beste recepten voor non-alcoholische cocktails verzameld!

Cocktailproeverij voor de volwassenen
Op een heerlijke lentedag met de zon op je gezicht is het ook voor de volwassenen tijd om te genieten van een fijne cocktail. Een selectie specialiteiten van Wienuus Tholen staat al klaar!