/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Op maat gemaakt


Een interieur is naast heel persoonlijk ook vaak afhankelijk van een ruimte. Een aparte vorm of slechts een beperkte ruimte kunnen soms roet in het eten gooien wat betreft je persoonlijke wensen. Een maatwerk programma kan dan vaak uitkomst bieden. Met de vele mogelijkheden kun je een meubelstuk aanpassen naar jouw voorkeuren en passend maken voor de ruimte waar de tafel, stoel of bank komt te staan.

Ben jij op zoek naar een unieke eethoek op maat? Kom dan langs in onze showroom en bespreek samen met onze ervaren verkoopadviseurs de ruime mogelijkheden.

Valori

Op zoek naar een robuuste tafel?
Tafel Valori voldoet altijd aan je wensen. In een paar eenvoudige stappen is deze tafel samen te stellen naar jouw wensen. Bepaal de dikte van het massief eiken tafelblad, de kleur, de grootte en type, kleur en positie van de poot. Naast dit alles is Valori verrassend betaalbaar.

Cadira

Je eigen stoel in 5 stappen!
Bij een robuuste tafel hoort ook een stevige stoel. Door middel van vijf eenvoudige stappen bepaalt je zelf hoe je erbij zit. Het zitcomfort, de stiknaden in de rugleuning, bekledingsmateriaal, kleur van frame en breedte van de bank zijn naar eigen inzicht in te passen.