/ 10

Menu
  • 50.000m2 winkeloppervlakte
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijzen
  • Klanten geven ons een 9.2/10

Actieperiode: 18 t/m 29 oktober

Tijdens de herfstvakantie staan er weer een aantal leuke acties en activiteiten voor jou op de planning! Je ziet hieronder verschillende activiteiten, waarvoor je je kunt aanmelden en uitleg over diverse acties. Wat er nog meer op de planning staat? Bij de ingang van de woonboulevard kun je een heuse safarifoto laten maken voor een greenscreen. Speciaal voor de kids is bij Kidsworld XXL een hoek ingericht, waar ze zich kunnen laten schminken. En er is ruimte voor het versieren van cupcakes, zodat ze kunnen genieten van iets lekkers.

Demonstraties

Verschillende leveranciers komen naar onze showroom om demonstraties te geven. Joolz laat de voordelen van haar kinderwagens zien en bij de afdeling Country Living wordt gedemonstreerd hoe het stofferen van meubels in zijn werk gaat. Weyts Interieur pakt groots uit met demonstraties van Hülsta, Leolux en Carpet Sign en bij Slaapwereld vertelt een expert van Ubica alles over de beste nachtrust.

Winnen: 3-gangen diner

Tijdens de actieperiode van 18 t/m 29 oktober geven wij een etentje weg! Oranjerie Mattemburgh is gelegen op een exclusieve locatie middenin de natuur in de gemeente Woensdrecht. De ideale plaats om te genieten van een heerlijk 3-gangen diner voor 4 personen. Iedereen die in deze periode een aankoop doet in de showroom maakt kans op het winnen van deze verwennerij.

Noteer 22 en 29 oktober in je agenda voor onze events!

Hapjes & drankjesOp 22 en 29 oktober worden alle afdelingen omgetoverd tot een ander land. Zo begin je in Nederland met verse stroopwafels, vervolg je de reis met een heerlijk Italiaans ijsje en een Franse wijnproeverij. Onderweg kom je ook door Zwitserland, Marokko, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Amerika, Zuid-Afrika en Mexico.

Inruil 10-daagse Het is weer tijd voor de Inruil 10-daagse! Tien dagen lang krijg je bijzondere kortingen bij het inruilen van je oude meubels. Lees hier meer informatie en alle voorwaarden.

FotowedstrijdDe zomervakantie is alweer even voorbij en het najaar is gearriveerd. Wij blikken graag met jou nog even terug op de heerlijke zomervakantie van 2016! Stuur ons je leukste, grappigste, mooiste of meest ontroerende vakantiefoto toe en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. € 250,-!

StylingwedstrijdWeet jij van aanpakken en heb je gevoel voor styling? Dan is onze wedstrijd echt iets voor jou. Richt samen met je partner in crime een kamer in naar eigen smaak. Hebben jullie de mooiste kamer? Dan ligt er voor jullie samen een wooncheque t.w.v. € 1250,- klaar!

Workshop moodboardWeet jij niet welke woonstijl je leuk vindt of hoe je een bepaalde kamer in je huis wilt inrichten? Dan is een moodboard een fijn hulpmiddel om je een beeld te kunnen vormen van je interieur. Bij deze workshop zoek je jouw woonfavorieten bij elkaar en onze stylist staat klaar voor al je interieurvragen.

Stylingadvies LeoluxJe interieur helemaal tot in de puntjes? De Leolux styliste gaat op 29 Oktober graag met jou aan tafel, om de mogelijkheden te bekijken en kleuren en materialen met elkaar in balans te brengen.