/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Zuzunaga

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Zuzunaga

Een kleurenexplosie met een bijzondere uitgangsgedachte, dat is de kern van elk Zuzunaga product. Het resultaat van een ontdekkingstocht naar de kern van het zijn, naar het vormgeven van het leven en het volgen van waar nieuwsgierigheid je heen leidt. Dat resulteerde voor kunstenaar en ontwerper Christian Zuzunaga tot het opzetten van zijn eigen label Zuzunaga in het jaar 2007. En zijn missie is een echte uitdaging: het vastleggen van het dynamische karakter van het moderne leven in een collectie prachtig vormgegeven producten met een duurzame basis.

Ga mee in de ontdekkingstocht van Zuzunaga

Zuzunaga laat je op een geheel nieuwe manier naar het leven kijken en wat jouw plaats daarin is. Het team van Zuzunaga deelt de nieuwsgierigheid en passie van de oprichter van het label om de wereld te ontdekken en de kracht van moderniteit vast te leggen. Er is hierbij gekozen om de nadruk te leggen op de pixel, het icoon van het digitale tijdperk. De pixel wordt gecombineerd met de inspiratie uit de vormen van de moderne architectuur en de internationale megasteden, zoals Londen, Barcelona, New York en Shanghai. Het ritme van het leven in de grote stad, de menselijke vitaliteit in het digitale tijdperk en het dynamische karakter van het zijn worden gevangen in de unieke ontwerpen van Christian Zuzunaga. En door te kiezen voor een duurzame en ethisch verantwoorde productiemethode stelt Zuzunaga kwaliteit boven kwantiteit, waarbij het ambacht de waardering ontvangt die het verdient. Van massaproductie is geen sprake en door de onafhankelijke ideëen en een unieke visie op het leven volgt Zuzunaga niet de laatste trends, maar haar hart.

Zuzunaga kleurt je interieur

Met een unieke plaid, deken of sierkussen van Zuzunaga in huis geef jij je interieur een kleurrijke uitstraling, die de multiculturele achtergrond van de grondlegger van het label laat zien. Elk product heeft een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en is ingevuld met een afwerking in kleurtinten die de emoties van de tijd waarin we leven, weerspiegelen. De intense patronen die daarmee ontstaan, laten zien dat kunst en interieur een ideale combinatie zijn. Dat wordt ook zichtbaar in het feit dat Zuzunaga de ICFF Award for Best Textiles in New York heeft gewonnen en in Parijs de Les Découvertes Award kreeg overhandigd. Deel de passie en nieuwsgierigheid van Zuzunaga door een product uit de collectie te selecteren en in je huis te etaleren!