/ 10

Menu
 • 50.000m2 winkeloppervlakte
 • 30 dagen retourrecht
 • Laagste prijzen
 • Klanten geven ons een 9.2/10

Vroomshoop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

 • 50.000 m2 winkeloppervlakte
  Woonboulevard Poortvliet is met een showroom van 50.000m2 en een collectie van meer dan 100.000 meubels en accessoires de grootste woonboulevard van de Benelux. Met alles onder een dak biedt de woonboulevard een totaalbeleving in wonen en slapen voor het creëren van een interieur dat bij jou past.
   
 • 32 woonwinkels
  In Woonboulevard Poortvliet vind je 32 woonwinkels met elk hun eigen collectie en unieke woonstijl. Zo kies je met een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet voor wooninspiratie voor je hele interieur. Wonen, slapen, accessoires, verlichting, vloeren stoffering, tuinmeubelen en keukens: in Poortvliet vind je het allemaal.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Woonboulevard Poortvliet ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Sinds 1919
  Al bijna 100 jaar is Woonboulevard Poortvliet een begrip in de omgeving. Wat in 1919 begon als Winkel van Sinkel in het centrum van Poortvliet is een eeuw later uitgegroeid tot een woonboulevard van formaat. De woonwinkel is nog steeds een familiebedrijf, waar goede service, scherpe prijzen, persoonlijk contact en een fijne sfeer centraal staan.
   
 • 5 jaar garantie

Vroomshoop

Het slaapcomfort van de meubels van het merk Vroomshoop is onovertroffen. Het rijke verleden van Vroomshoop zorgt voor slaapkamer meubelen van de hoogste kwaliteit.

Vroomshoop meubelen: betrouwbaarheid, kwaliteit, comfort

De kernwaarden van meubel merk Vroomshoop zijn al decennia lang hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Dat maakt de meubel collectie van Vroomshoop voor de slaapkamer tot een geheel met een verfijnde uitstraling. In het assortiment van het Nederlandse designmerk voor slapen vind je comfortbedden, hoog-laag-slaapsystemen, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. De originals uit de Vroomshoop collectie zijn al meer dan 75 jaar het fundament van de collectie en staan aan de basis van het Nederlandse slaapkamer design. Een Vroomshoop bed gaat terug naar de basis: slapen met jouw persoonlijke comfort als basis en een hoogwaardige uitstraling als bonus. Zo is het samenstellen van je slaapkamer interieur een avontuur, dat je met de meubels uit de Vroomshoop collectie aan durft.

Meubel collecties die uitblinken in design bij Vroomshoop

In de veelzijdige Vroomshoop collectie vind je alle meubels voor het inrichten van de slaapkamer. Van nachtkastjes en commodes, linnenkasten en ledikanten tot complete slaapkamers en zorgbedden: Vroomshoop heeft het allemaal. Ook seniorenledikanten en deelbare bedden zijn onderdeel van de Vroomshoop collectie. Een seniorenbed heeft een hoge instap en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Het voordeel van een deelbaar Vroomshoop ledikant: je kunt de twee helften van het bed uit elkaar schuiven. Zo kun je zonder problemen het bed opmaken én onder de bedhelften schoonmaken. Het creëren van een ruimte, waar comfortabel slapen centraal staat, wordt met Vroomshoop dus een stuk eenvoudiger.