50.000 m2  alles onder 1 dak  Laagste prijsgarantie  Klanten geven ons een 9+   Hofleverancier

Tel: 0166-619100 | e-mail: info@wbpoortvliet.nl

Trixie

Trixie

Omring je kleintje met vrolijkheid met de collectie van Trixie. De collectie heeft alles voor het ledikant en de box, de ontwerpen hebben frisse kleurtinten en sprekende prints. Trixie neemt de fantasie van het kind als uitgangspunt en zorgt dat de producten passen in de belevingswereld van het kind. Met een ledikantdeken van Trixie creëer je een prettige slaapomgeving voor je kindje en de allerkleinsten dek je warm toe met een wiegdeken van Trixie. Bekijk de collectie van Trixie bij Woonboulevard Poortvliet.


Populair: Ledikantdekens | Lakens | Wiegdekens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trixie accessoires zijn items met een speelse twist en zijn bedoeld om de fantasie van je kind te stimuleren.

Stap de belevingswereld van Trixie binnen

Voor Trixie is de fantasie van het kind een enorme inspiratiebron. Kinderen creëren een bijzondere fantasiewereld voor zichzelf, die ze gebruiken om de wereld om zich heen te ontdekken. De producten uit de Trixie collectie zijn zo ontworpen dat ze passen binnen de belevingswereld van het kind. Een belangrijk aspect binnen de visie van het merk Trixie: groen denken. Trixie staat voor de beste stoffen en productiemethode, maar wel met een eerlijke basis. Zo garandeert Trixie een gezonde toekomst voor de kinderen van nu én de kinderen van later. En, ook belangrijk, door de hoogwaardige productie weet je zeker dat de Trixie accessoires intensief gebruik kunnen doorstaan. De stoffen producten van Trixie zijn allemaal gemaakt van organische katoen.

Trixie accessoires voor je baby en peuter

De collectie van Trixie bestaat uit een variatie aan accessoires, waaronder accessoires voor de babykamer en kinderkamer, decoratieve elementen en producten om gezellig samen te eten. In het assortiment vind je Trixie accessoires in heldere kleurtinten en opvallende prints, maar ook items in zachte kleuren en subtiele dessins. Zo creëer je een omgeving, die past bij jouw kind en de interieur stijl die jij hebt bedacht voor de kinderkamer. De commode geef je een kleurrijke look met een aankleedkussenhoes van Trixie en leg de badcape alvast klaar voor het moment dat je kleine in bad gaat. Met de ledikantlakens en fleecedekentjes van Trixie creëer je een ultra comfortabele slaapomgeving voor je kind. Hang een muziekmobiel boven het ledikant en het interieur van de kinderkamer ademt meteen de trendy Trixie stijl.